Fantastique tres chique |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogledalo mi je super, jako nježno,
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Cure,
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Ogledalo je baš elegantno,,a čajnik vesel
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ogledalo je sada potpuno. Baš je fora. Čajnik me je oduševio.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
5+
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Čajnik je preeedivan :)
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako, jako dobro!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ogledalo je sada sasvim jedna druga priča - super, super.....
A ni čajnik ništa ne zaostaje, stvarno si ga lijepo uredila, vrlo uredno i stvarno mi se dopada :)))
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
I posudicu koja je jednom bila od cukara a sad će poslužit ko vaza. Namjenila sam tu vazu Korijenko za njen "ljetni boravak"..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Osim toga, u zadnje vrijeme sam i uredila jedan stari čajnik, naravno sa Jakuševca
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure, hvala na pohvalama i savjetima. Dakle, u nastavku stavljam "popravljeno" ogledaalo. Ipak sam se odlučila za najobičniju špagu..sve drugo mi se činilo nekako previše..Vidite sliku pa procjenite same
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Radovi su prekrasni.
Teglice na samom početku su mi
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
divni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Lijepo,ja bih se stalno ogledala ,
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni se sviđa ogledalo ali isto bi mi pasalo da se stavi nešto po rubu, meni je palo na pamet one zarolane vrpce koje se obično koriste kod dekor-zastora (nadam se da znaš na koje mislim) jer mi se čini da bi uz ovaj motiv jako pasalo.
Inače, vidi se da imaš ideje i smisla i čekam nestrpljivo slijedeće radove
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
U Milleru ima krasnih svilenih špaga svih boja na odjelu sa vrpcama(pogledaj dječja ogledala u mojoj galeriji).
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Imaš pravo..i ja sam to primjetila ali nisam imala ideja o tome što stavit..A da špagu pofarbam u zlatno i obrubim ogledalo? Hvala cure na pohvalama, i samo nastavite sa savjetima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
hvala ti... vidjela na web stranici, al tamo piše da je 39 kn... ima i jeftinijih rižinih papira, ali - ovisi o veličini... ovaj tvoj je veeeeeeeeliki format, 50x70cm, zato i je nešto skuplji... jeftiniji su dimenzija 35x50cm... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da je meni takva kantica za zalivanje...Dobronamjeran savjet.Ogledalo zaokruži s nekom trakom,vrpcom,smjesom,konopom...Ovako mi djeluje nedovršeno i kao da će pasti kad se odlijepi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
meni ovo sve čeče....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |