Majin kutak :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
početnica , kažeš......ja se s tobom ne slažem...to tebi ide jako dobro od ruke.....sviđa mi se.....ovo raspucavanje mi je odlično.....vješalice su mi preslatke...
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Krasni radovi..ovaj tronožac je jako lijep!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
raspjevana hoklica,prekrasna
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Prsteni su zapravo gumbici :)
Bez rupa takav oblik, morala sam samo izbrusiti donji dio jer je imao izbocinu za konac. Prelakirala akrilnom bojom i naljepila motiv :) Prsteni kupljeni preko interneta i zaljepila ih onim jakim super ljepilom :) |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Lijepo.
Jesu te podloge za prstene već kupljene gotove i gdje? Hvala. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Krasni radovi. Posebno mi se sviđa lilasta vješalica.
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro nam došla
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Dobrodošla u svijet salveta...vidim, lijepo si krenula...
vješalice su superrrrr.... a raspucavanje ti fino ide ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Da, sada i ja vidim da to nikako ne izgleda, ali već sam našla sistem kako da to maknem sa ove dvije :)
Hvala na kritici, uvijek dobro dođe :)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vješalice su slatke i neobične.Volim ih raditi.Što se tiče tegli pazi i na unutašnjost.Neka ti salveta ne prelazi rub.Ali do Božića imaš vremena to popraviti.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kad smo pocinjali svi smo gledali u starije tete salvete....kasnije ces i ti nekome biti inspiacija..pozzz
|
|
|
|
![]() |
|
Sarita, zadnjih dva dana isčitavam vaš kutak i vi ste mi dali puuuno inspiracije
![]() tek sam došla do pola tako da još nisam uspjela komentirati, ali eto, za pocetak ste mi vi dali puuno inspiracije :D |
|
![]() |
|
dobro dosla draga,lijepo si startala,samo naprijed
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima na podršci :))
Trudim se nekak to sve lijepo napravit :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |