moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 89> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Ovo je prekrasno, na mogu vjerovati da su jagode već dozorile.Bila sam u šumi prije dva tjedna i još su cvale i bio je tek nekoliko jagodica malih zelenih.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Shasha, ono kaj ne znaš ime plave boje cvijet sličan mi je jednogodišnjem kokotiću! Ali, nisam baš sigurna!
![]() Možda da ga uslikaš čitavog, pa da bolje vidim, a čini mi se da si mi ga zadnji put dala i sad je Andreinom kamenjaru pa ću vidjeti! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo ,na kraju,da se malo zasladite.
Šumske jagode,kaj mi je SilveK donjela su dozrele
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo,kak sam obečala,još malo slikica.Jutros sam slikala,navečer idem zaliti vrt i vidim da je pola toga,što je jutros u pupoljku bilo,sad se rascvalo.A ništ,bum sutra opet slikala
![]() Ovo je katastrofa,to MORAM pod hitno urediti.Nikako da počnem
![]() neki malecki,ja ih zvončići zovem,su mi procvali
![]() yuca će za par dana procvjetati,jedva čekam
![]() vlasac raste ko lud,a i cvate isto tako
![]() u ovom djelu su,a i budu kad narastu,prevladavale ruže.Sad se ističu ivančice(žao mi ih bilo počupati),ima tu i nekih malih irisa,vučjak,majčina dušica i ko zna čega sve ne
![]() eto jedne ruže,malecke, kad naraste prevladavati gornjom slikom
![]() neveni su mi preljepi
![]() pajasmin je u punom cvatu
![]() lavanda nije ali pupoljci se naziru pa bu i ona uskoro zamirisala
![]() kombinacija makova i irisa
![]() ne znam kak se zove
![]() tu je večina mojih čuvarkuća i raznim seduma,i još koječega
![]() |
|
![]() |
|
Na slici 6 je Abutilon,neka vrsta lipe,to sam neki dan kupila,a na sl.9 je crnooka suzana,ne znam latinski naziv.
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Isto sam mislila, praviti neke kombinacije boja...nema to smisla, onda se moraš ograničiti na broj ivrste......ljepše su bujne, šarene gredice, a površine pod travom to lijepo smiruju...
shasha sve je 5!!!
Divno mi je ono nešto sa slike br. 6 i 9.
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne sjetim se slikati.Jedva da se sjetim ponjeti aparat,ko će još onda i zapamtati da ga koristim
![]() Ovaj tjedan ću uslikat i dvorište,pobliže,i brijeg...valjda
![]() Franjice,ja svake godine velim,e sad ću imati samo 2-3 boje cvijeća(ne znam samo kam sam sve ostale mislila sakriti) no kad vidim sve to cvijeće,ma ni ne mislim na boje,na ništ ne mislim samo sadim.I onda ispadne šarenilo.Al nek,barem uživam u bojama
![]() SilveK,bum probala nekako sjeme pokupiti.Valjda ga negdje ima,pa ćemo probati i sijati.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš me očarala promjena na trećoj slici! Zgodno za usporediti prije-kasnije!
![]() Zar želiš da te sms-om podsjetim da malo slikaš i brijeg? ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() Inače, nisam ti danas stigla reči, jedva čekam da ti se ova lipa razaste pa se bude moglo pelcati... ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Shasha majstore!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Shasha - a kaj sad reči , uživam i sve si nešto mislim da bi bilo lijepo spavati na tvojoj travici ispod onih cveteka ispod prve fotkice, stvarno je vrijedilo čekati, pedivno.
Kad pogledam raskoš boja tvojih cvijetova poželim malo prošarati kopanjice (a stalno mislim kako ne volim kad je cvjetnjak prešaren, a tvoje me šarenilo oduševljava!)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vrijedilo je čekati
![]() |
|
![]() |
|
I dvorišče i terasa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i terasa
|
![]() |
|
Iris,slikam ja al ne stignem ubaciti slikice.Budem ovih dana,valjda
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a di si ti shasha ? i di su slikice ?
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
shasa stalno se vraćam na slikice tvog dvorišča i prekrasnih cvijetića i svaki put ostanem bez daha. Samo ti mogu reći veliko hvala za ove slike koje djeliš s nama da i mi možemo uživati u ovom rajskom vrtu. Hvala!!!
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Baš sam ga danas gledala i bila tužna jer više ne cvate.Valjda će opet no ovi koji su bili cvjetići,ti su ocvali.Na brijeg stalno nosim aparat samo zaboravim slikati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Shasha, uslikaj molim te pakujca iz bližeg da vidim jeli isti kao moj!
![]() Da znam dali da se preporučim na sjemenke ili ne...!!!! A kad će slikice sa brijega? Jedva ih čekam!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |