|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
Krenuh ja od poslednje stranice,natenane i polako da te ne probudim u ove sitnije sate ![]() ![]() Sređivala si svoje carstvo mic po mic i divno si ga uredila ![]() Posebno mi zapela za oko ova srebrnkasta lepojka što visi na stepenicama...šta je to? Jako mi se svidela i ona ruža stablašica pri dnu okružena,mislim,belim šlajerom...a prolećne lepotice,lale,narcisi,krokusi,zumbuli...nemam reči-savršeni su! Ovde ću ove godine svraćati sa velikim zadovoljstvom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
A, joj, ja bi sve htjela napraviti i probati, sa svačim se baviti ali mi je dan prekratak.
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Zaboravila sam pitati,što je s hypertufom,jesi odustala?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
dugo već nisam bila u tvom vrtu suncee i super mi je vidjeti jedan dio vrta kroz različita godišnja doba, super si se sjetila prikazati to tako
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Hvala ti,imam takvu policu i lampu,a kada sam vidjela kod tebe mislila sam da je temperatura prevelika.Neću močvarce,probala bi sijati sjemenke ljetnica.Imam puno godina a malo iskustva.Sada sam u mirovini i moja životna želja je bila da se bavim cvijećem,a nikada nisam imala vremena,uz tri sina i muža možeš zamisliti kako je bilo ....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Baš mi je drago što si prošetala mojom đunglom. Mislim da ti se ne isplati samo za močvarce raditi klijalište. - policu sam najprije sa svih strana "ogradila" s kartonom od kutija iz dučana ( malo mjerenja i rezanja ako je potrebno ), "strop police je bez kartona - onda sam obljepila alu-foliju ( za jače svjetlo i toplinu ) - otišla u bauha.. i kupila lampe za cvijeće ( na žalost morala sam kupiti i obične jer nemaju samo postolje ) - pričvrtsila za "strop" - stavila karton i obljepila alu-folijom za "vrata" ( prednji dio ) - napravila par rupa, uvukla špagu ( za otvaranje, držanje... ) - obična kupovna zemlja pomiješana s perlitom ( kupila u bauhau.. ), posijala, pošpricala.... - i to je to, zvuči malo komplicirana ali je zapravo jako jednostavno Temperatura nije velika, čak mi se čini da je preniska. Lampe sam uključivala na večer tako da su preko noči bile upaljene, ( jeftinija struja ![]() Kad sam primjetila plijesan posipala sam s cimetom. Samo treba paziti na vlažnost zemlje, bolje manje nego spašavati sjeme. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() |
Svaka čast stigla sam do kraja,prekrasno cvijeće imaš.Onaj inkubator me zanima. Zar nije prejako svjetlo i toplina.Izvrsno je napravljeno. Možeš li malo pojasniti.Možda bi mi tako bilo bolje za sijanje močvaraca.
|
|
![]() |
|
![]() |
Jučer sam došla do 18 stranice,pa živiš u prekrasnom kraju,sada idem dalje...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Krasno cvijeće, baš je lijepa rascvjetana jesen.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
veselo i rascvjetano kod tebe
![]() drago mi je da se sinko oporavio..a curica je prelijepa ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
Dakle, slično razmišljamo... ja sam mog sina nazvala bodljikavom mimozom....
Krasna su ti djeca! Vrt ti blista u kojem god izdanju bio. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
ma sve je prekrasno cvijeće, djeca(baš si ih dobro opisala takvi su i moji) ljubimci
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
oprosti sto ne napisa komentar za djecu ti,lijepi su i zgodni ....tako je to kad ja vidim psa izgubim se |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
prelijep vrt imas,sve ti je rascvjetano i lijepo ,al ovaj rexi mi je presladak,ajme lijepog li stvorenja
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
Dakle, ja sam oduševljena
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |