Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam koliko im treba da niknu....i moje su posijane....al još ništa ne niče
proljeće slikice su u slikama vrtova
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris posijala sam sjemenke koje sam dobila od tebe, čekaj malo, koliko dugo treba čekati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris šta si se uspavala, niti što pišeš niti stavljaš slike???
Idemo... na nogice lagane i proširene vene!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predložit ću vas ekolozima i raznim udrugama za zaštitu prirode za godišnju nagradu. Fenomenalke ste!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....evo ja stvarno "ukrala" tvoju ideju i nabavila staru skrinju u kojoj konacno moren drzati se ca rabi za vrt, a da mi bura ne zanese i da ne moran poc stalno va konobu ka je pod zemljun i bez skala, spasila si me sa idejom
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slatki micek... takvi su najljepši, kad su bebe. Samo bi se igrali i istraživali.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mislim da sam vidio misa-masu!
![]() |
|
![]() |
|
vidiš micamacu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hopla, šta ja to vidim?!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
istina posao nije pobjegao
![]() ovih dana muž prekopao komadić iza kuće i posadili smo paradajze i paprike
tikvice niču.....one Silvekine-puter tikve i bijele
salatu i rikolu već papamo a ovih dana bih trebala posijati još malo salate
i to je zasad sve što se tiče povrtnjaka
na ljeto ću posijati malo brokula i kelja i to na jesen posaditi i...meni dosta
![]() |
|
![]() |
|
Tako je Shasha, vrt nije zec neće vam pobjeći, a posao vam neće nitko drugi napraviti osim vas, tako da .... ne berite brigu!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima vremena,cure,sve se bude stiglo.Kud žurite,polako
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I ja.... Bumo mi sve to nadoknadile...
![]() |
|
![]() |
|
al vi jurcate okolo Triša...sad ste ovdje - sad ste ondje
![]() previše kiše ovog proljeća kod mene - kasnim sa svim radovima oko kuće
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prošli smo danas pored Klisa i bilo je baš klizavo i kišno- Iris i ti čekaš sunce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kad kreneš na put zapamti da je kod mene najljepše na proljeće i na jesen
![]() danas nisam ništa radila jer cijeli dan pada kiša
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Odlučila sm ići u penziju i putovati od jednog raja do drugog - mogu li početi kod tebe - blizu mora (kad zapuše bura donese i miris soli) a ipak dovoljno daleko da ne prokuže svi koliko mi fali.... predivan nerad a rezultati još bolji...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pozamašna hrpica! Kak bu to sve ljepo kad se razraste! A kiša bu ti taman sve zalila nakon sadnje. Nema da se ne primi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |