Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hawaii palma - Brighamia insignis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hawaii palma - Brighamia insignis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
Korisnik
Poruka
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 22:31
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Draga Beby,
Prviti ću da nisam te ćula što si rekla"da kilavi"prekrasna je Clap

Bila je ljepša zimusEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 22:37
Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

Bebolina tvoja je super kakva je moja :-D mozda joj je prevruce ko zna na zimu neznam di bi ju stavila... U hladnije stubiste?
Moja je zimu provela na grijanom stubištu, ne baš pretoplom, ali bila je super. Sad joj nikako ne mogu opipati puls. Sad imam dvije, obadvije su vani, jedna na suncu, druga u polusjeni, iste su....kilave umjesto da listaju ili pomalo cvjetaju
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 08:51
Da tako i moja kilavi kazem tvoja je jos dobra kakva je moja neznam uopce kako da ju. Natjeram a tako je predobro krenula sad samo par listica.. Ali doslovce listica... Ne znam sta krivo radim pokusat cu joj malo vise vode dati mozda krene..
Per aspera ad astra.

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 15:31
Crkla :( požutio joj donji dio i postao mekan.. u sredini joj je sve bilo šuplje... :( žao mi baš
Per aspera ad astra.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 17:33
zvjezdana jako mi je žao...

ovako je moja izgledala prošli tjedan, tj. do jučer kad je zapuhalo i bacilo je, osakatilo... trebam je presaditi, dodati zemlje i nadati se da će joj "rane" zacijeliti

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 17:44
tvoja je lijepa bila baš oporavit će se ona...

šta je tu je... nema je više... neću ju više niti kupovati eksperiment niej uspio :D ne ponavljam ga :P
Per aspera ad astra.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 18:22

Imam sitni osjećaj da pokazuje prve pupovesmile213

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 16:29

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile213

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 19:49
Bebolina, krasne palme.
Da li je ova druga novitet?
Iz vana stigla ili?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 00:22
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Bebolina, krasne palme.
Da li je ova druga novitet?
Iz vana stigla ili?
Prvu sam nabavila zimus, dok sam drugu kupila negdje krajem sijećnja kad ih je bilo u Plodinama. Prva će cvasti ova kupljena kasnije.Tongue

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 17:06

Još maloThumbs%20Up
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 19:43
Bebolina, stavljas mi sol na ranu :-):-):-)
Nikako doc do nje.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 19:44
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Bebolina, stavljas mi sol na ranu :-):-):-)
Nikako doc do nje.
Naletit ćeš na nju kada se budeš najmanje nadalaWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 17:00
Evo drage moje šta se događa s cvijećemsmile43 kad je desetak dana zaljubljenik u cvijeće bolestan i kad su biljčice prepuštene same sebi.
Ovako je izgledala moja ljepotica...gladna i žednaThumbs%20Down

...pupovi su otpali svi osim jednog

Živnula je čim je dobila malo vodice

danas već pokazuje nove sitne pupove

Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 17:23
divotica.....ja nemam ni jednu od one dvije...pojele su mi neke gusjenice od debla su nastajale rupe,cim sam skuzila sam ih presadila ali nije bilo spasa....neznam zasto...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 17:33
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

divotica.....ja nemam ni jednu od one dvije...pojele su mi neke gusjenice od debla su nastajale rupe,cim sam skuzila sam ih presadila ali nije bilo spasa....neznam zasto...
Šteta!Thumbs%20Down
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 17:35
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

Šteta!Thumbs%20Down
ne odustajem,mozda naletim jos koji puta na njih Wink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 17:46
Držim ti palčeve.Smile
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 17:47
samo sto nije procvala

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 18:10
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

samo sto nije procvala

DivoticaClapsmile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.