Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 243> |
Korisnik | |
filo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema bodlje ni mahune, a mogu poslikat iz jos kojeg kuta no mislim da se sve vidi dobro na slikama :)
inace moji doma za to drvce kazu da je jarebika no guglajući jarebiku vidim da ne sliče bas :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
I ja mislim da je to neka vrsta gloga...pogledaj slike pod crataegus....ima ih sa različitim listovima!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Phytolacca Americana
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
zadnja slika
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Prvo je crni orah-Juglans nigra
drugo je oskoruša-Sorbus domestica,fenomenalno stablo! treće je sivi orah-Juglans cinerea(može li se dobiti koji orah?) četvrto je širokolisna oskoruša-Sorbus latifolia |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nedavno kupljeni sukulentić ili sedum... ime molim ako netko zna
![]() i koja bi ovo vrsta begonije mogla biti ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belice...ova druga fotka - slonovo uho
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A.. hvala Moon. srce si
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Gospođa na tržnici kaže da je ovo neki klinčić, ali mu ne zna naziv. Čini se kao neki polusukulent jer u listovima skladišti vodu. Cvjetići se otvaraju ujutro i zatvaraju uvečer.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
sirotica-aptenia cordifolia
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovo je bilo munjevito!! Hvala, Mali kaktus.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Zna li netko kako se zove ovaj cvijet: http://www.flickr.com/photos/majakokic/8039929794/?
Ima ga na našem Jadranu i čini se da se sviđa leptirima ![]() Hvala! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
To je Sikavica, Osljebad (Milk Thystle), Silybum marinarum, izgledom podsjeća na Čičak, i ima je po cijelom sredozemlju
|
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Puno hvala!
Evo još jednog: http://www.flickr.com/photos/majakokic/5942250243/ (slikano pored Velikog jezera na Mljetu). |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a ovo je cvijet prelijepih, nezahtjevnih kapara - capparis spinosa mada s uzgojem ne ide baš tako jednostavno |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pa kaj nije tekoma ? ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
kod žene koja mi je dala reznice to je grmić,visine 3o cm,raste u loncu /kontinent/,unosi ga u kuću po zimi,cvijet i lišće podsjeća na tekomu,ona ga takvog ima 3 godine,ja znam samo za onu klasičnu tekomu,penjačicu koja raste vani
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Mislila sam da je ovo zmajevo krilo aqli kažu da nije... a što je?
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Ja mislim da jeste, samo jedna vrsta hibrida. Postoji preko 600 hibrida ovre vrste begonije.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |