Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() lespedeza |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...vrtne trdescantie...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje, jesen je polako ušetala u moje dvorište, i ponešto pošarala sa svojim jesenjim bojama, a ponešto se, još uvijek, njoj u inat, obojilo prekrasnim ljetnim bojama...
Danas je v varaždinskog placa u moj vrt došetala jedan trycirtis, i nešto nalik na lisnati kaktus...što? ima u identifikaciji...niko još nije odgovorio, al vjerujem da hoće... ![]() a sad, da malo prošetamo mojim malim dvorištem... novi dupli aster, trebao je biti bijeli, al i ovaj rozo-lila je lijepi... ![]() ...keria cvate, i prisjeća se proljeća... ![]() ...chelone, iako još niska, baci pokoji cvjetić... ![]() lantana konačno procvala, istini za volju, seljakala sam je... ![]() ...šareni kutak..a tu su tek ovih dana podivljale žute margaretice i ..nešto... ![]() ...prkosi prkose... ![]() ....a asteri...bili su prekrasni...danas, već ocvali... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljilja, vratila sam poruku na pp!
glikice, nije ti loša ideja...ne mislim na lupetanje, već na nabavku cvjetića! Već smo, jedna od gospođa sa placa (baš gđa. lespedeza)i ja razmišljale o tome...a ja velim...al prijevoz? A ona, pa autobusi voze! |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lovro, otvori temu: ponuda sa VŽ placa
![]() Daš nam slike, mi biramo, ti nam kupuješ i šalješ, ok? (jao kako će me ova cura nalupati) |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ljilja55 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Travanj 2012 Lokacija: Kutina Status: Offline Bodovi: 13 |
eh, da ja živim u Varaždinu ili tu negdje, ne bih ovoliko cmoljila, već bi ona bila moja
Lovro, poslala sam poruku na pp
Pozdrav
|
|
![]() |
|
Bok društvo!
Lijepo je biti opet sa vama! ljilja55, a jesi li probala v Varaždinu na placu? Gospođa koja je prodaje veli da nije još službeno registrirana u HR, kaj god da joj to znači! Ak si ZA, javi na pp! Moje novo zanimanje: Vršim usluge nabavke! |
|
|
|
![]() |
|
ljilja55 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Travanj 2012 Lokacija: Kutina Status: Offline Bodovi: 13 |
Ekipa pozdrav Tako mi i treba kad šećem ( i to danima, mjesecima) po vašim prekrasnim vrtovima. I pokupila virus... po imenu lespedeza
Molim vas recite mi gde se može nabaviti.
Već sam tabane a i jezik poderala hodajući po dućanima i rasadnicima tražeći je.
zahvalna
Ljilja55
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uuu sad će biti posla i sretnog kopanja.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bogme je
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo vas našla u svom vrtu, drage, ajama, MK, bebolina, dadinica, carol, free!
Nadam se, jednog dana, i uživo! Mogu reći da se ovo jesensko sunce boji našeg forumskog sunca: od kad je naše sunceee bilo kod nas, skroz lijepi sunčani dani...eto, što može jedno malo druženje učiniti! Imam jednu slikicu gdje se vidi koliki "komad Zagorja"je sunceee donijelo u Varaždin...podijeljeno i u Međimurje... A da samo vidite kako ima kvalitetnu zemlju? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja žalim kaj nisam mogla doći ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Evo i mene u tvojem vrtu. Dupli hibiskus, drzim fige da ti se primi.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lovro, ti si srce! ( A da te prekrstimo?? Ako imamo Sunceee, mogli bi imati i Srceee!)
Naći ćemo mi već načina da se dokopam tr ljepote! Ako se budem jako naljutila, natjerat ću muža da me vozi u Varaždin!!! |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() Lovro
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je jako žao što nisam bila na ovoj kavici da upoznam sunceee,ali stisnule me obaveze.Vjerujem da ste uživale.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepo.ovakva druženja su nezamjanjiva.sprijatelje se ljudi koji nisu znali ni da postoje.evo šta nama rad cif.bravo.sretno vam druženje
|
|
![]() |
|
E a sad ono kaj sam u biti htjela već prije progovorit, al sam ipak najprije "pozdravila" stalne moje drage šetače....
...danas je kod mene bilo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nakon jučerašnjeg jednog stupnja ujutro...danas pravi ljetni dan! Sunce je prošetalo mojih malih dvorištem...da i ovo lijepo zlatno i toplo, al i naše forumsko sunceee iz Kumrovca! Njen suprug i ona počastili su nas svojim dolaskom i stvarno uljepšali dan! Tri sata su proletjeli...onak...prebrzo! Sunce me počastilo i prepunim kutijama presadnica, koja sam do maločas samo razvrstavala, a tek dio posadila!...pune ruke posla!...lijepog posla! Obećali smo si, vidjeti se opet...ako ništ drugo, zbog vrećica reznica i biljčica zaboravljenih na našoj terasi! ![]() ![]() Veliko hvala na popodnevnom druženju i dobivenim poklonima! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |