Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
ivana88 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi pozdrav gledam vase passiflore i stvano su prekrasne ,trazim ju vec duze vrijeme i nemogu ju nigdje naci, kupila sam sijeme ali nazalost nije mi izaslo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasne su Voki!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Victoria ![]() Purple haze ![]() Morifolia ![]() Quadrangularis ![]() Coriacea |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Najbolje ih je razmnožavati reznicama jer ožiljene reznice brzo napreduju i cvetaju iste ili sledeće godine.
|
|
|
|
![]() |
|
mocur ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Dali se pasisiflora može razmnožiti reznicama?
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Voki, čestitam! Zavidna kolekcija passiflora! A sve cvjetaju!
![]() Moje dvije niknule prošle godine, rastu ko lude, a od cvijeta ni c! Doduše, nisam ih još obrezivala pa se nadam cvijetu dogodine. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Blago vama! moja uopće nije cvijetala.
|
|
![]() |
|
![]() Passiflora amethyst ![]() Passiflora Cary ![]() Passiflora Pura Vida |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mari, hvala ![]() ![]() Problem je što polako njihov broj povećavam a prostora koje njima paše , bar je kod mene tako, je malo, dvije koje nisam mogla smjestiti na ovu stranu su se ljutile cijelo ljeto i jednostavno nisu toliko cvale kao ove dvije... Voki, i dalje sam bez teksta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Voki,
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() amethyst ![]() incarnata ![]() allardi ![]() Pura Vida |
|
|
|
![]() |
|
Prelepi primerci pasiflora. A što se tiče orezivanja... Pasiflore cvetaju na novim granama, tako da orezivanje pospešuje cvetanje naredne sezone.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ivna kakav veliki grm pasiflore si uspjela uzgojiti na sjeveru
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
joooj, dobra ideja ![]() a za amethyst ne brini, čuvamo ju, ja i MM na smijenu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Zbilja šteta da ih ne možeš ostaviti vani.
Kako si ti uvjek u nekim radovima ne bi ti bilo neobično napraviti još jednu bauštelu. Lijepo taj dio ustakliš, ljeti skineš staklene okvire, a u kasnu jesen ih postaviš i tvoje pasiflore nećeš morati rezati i unositi ![]() Ja gledam ovu prvu sliku i sve gledam kad će ti se saksija s amethyst prevrnuti s police. |
|
![]() |
|
Ništa Makiću , zalijevam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ivna i meni bi bilo zao. Sta im radis da ti narastu tolike?
|
|
![]() |
|
Free, mjenjaj nešto ,veličinu tegle, mjesto i oreži ju u proljeće i mooora potjerati
![]() Evo kako trenutno izgledaju ova moja careulea i danas identificirana ![]() ![]() pupova kao u priči ... ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bem ti sreću, Voki na svojoj 30 pupoljaka a ja na svojoj jednoj običnoj - ni 7. godinu ni pupoljka nisam vidjela !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Voki, hvala na identifikaciji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |