Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silba-moja djedovina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silba-moja djedovina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 13:40
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 13:44
Ah !!!!! Uvijek uzdišem nad slikama tvog raja!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 14:08
Predivno .
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:36
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:38
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:54
Usred ove neprohodne džungle su negdje moje zemlje.Nakon što je vinograde poharala bolest tu ljudska noga nikada nije stupila.Unutra ima i maslina.Do njih bi mogla doći tek vojska sa teškom mehanizacijom.Tu su zadnji bili moji pradjedovi.To se zove imati ,a nemati.
U ratu kad nije bilo struje uspjeli smo jedva naći jednu manju šumu i kao sad ćemo mi ići po drva.U 5 dana nas četvoro je nasjeklo par metara drva i svi smo se razbolili.Neki i danas vuku posljedice,a da ne govorim da su drva došla duplo skuplja dok su došla do mog stana u Zadru.Još na kraju je čovjek koji ih je cijepao skoro ostao bez oka.
Na Olibu je sječa i prodaja oduvjek savršeno organizirana.
Od kad je kriza,na Silbi mladi dečki ruše mocire,ulaze u tuđe šume ,kradu i prodaju drva i nikom ništa.Ajde dokaži da je tvoje kad ni ti neznaš,kad te nema tamo i kad nemaš koga pitati.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 11:15
Mir, tišina, miris mora... mmmmmmmmmm
Ne volim ljetne gužve u gradovima , sve prenapučeno o preglasno. Ovo je, po meni, raj na zemlji.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 11:26
Da,bio bi raj da ti cvrčci ne probuše uši.Imamo duge šipke za poplašiti ih kad ti počnu vrištati na stablu iznad glave pa ne čujemo jedni druge.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 12:32
Ma trpila bi ja cvrčke samo da mogu dušu odmortit tamo par dana.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
darijaz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darijaz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 12:52
 ima li što ljepše od mirisa mora i  cvrčaka  a najljepše je predvečer  slušat  čiope  žudim za morem  ali jošmalo  pa če godišnjii idem i ja ali na korčuluTongue   kako pjeva mucalo plavi se jadran  talasa odmara se radnuička klasa, sretni ste što imate toliko ljepote, mi se u slavoniji kuhamo ko u ekspres loncuCool 
 pozdrav iz sl broda
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 13:50
Evo par  predprazničnih.

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 19:52
Jel južina ili bura? A zalazak to imamo samo mi u zadarskom arhipelagu rekao je A. Hitcchcock, jedan od najljepših na svijetu, a vidim ti si postala prava umjetnica fotografije. smile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 19:59
Hvala ti Kiko-ki, što si me podsjetila na prekrasnu Silbu,imam prekrasno lijepo sjećanje,i opet ću navratiti čim budem mogla.
Imam i prijateljicu Višnju,a sad i tebeHug

Zalazak sunca je svuda lijep,ovisi sa kim si!Wink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 11:47
Znam samo jednu Višnju.Navrati na kavu,sok i kupanje.
Evo jedne stare skenirane fotke.

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:34
ajjjjjjme,prekrasno
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:21
Nakon nevremena u Istri ja za vrijeme ručka opet moram čistiti svoje dvorište da bi se popodne mogli kupati.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 10:56
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 01:25
Smokva navrh zvonika i kockasto sunce.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 23:15
Par slikica s izleta na prekrasnu Silbu,s malim zakašnjenjem

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 23:17
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.