Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 102> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha ha samo se ti nama smij Aralija... taj je virus moj već odavno, a jako je zarazan...
Maris ja sam se isto tako premišljala za nju i na kraju odustala jer su mi kad sam se raspitivala o iskustvima na kontinentu, rekli ono što sam ti napisala. Moja je u tegli i to je to... a ti ako želiš pokušaj... ali ja bih ipak preporučila na proljeće pa da se stigne bolje ukorijeniti do zime. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ja sve mislim da je aralija puna virusa,ona šuti šuti pa stavi brdašce slikica kaktusića i još ponešto
Maris draga samo ti drži taj virus uveseljava i tebe i nas |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Aralija,Belica ,Anđelkad
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Belica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i tebi
![]() ![]() Procvijetao ti je božićni, uskršnji ( ja ih uvijek miješam ) kaktus... prekrasno ! I Wiegelice su ti divne i Plumbago još divniji !!! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako krasni rascvjetani prizori
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak su vrteki (a i vrtlarice i vrtlari) živnuli kad je pala kiša i temperatura. Lijepi su ti grmeki, a bit će još ljepši kad ih presadiš u vrt pa narastu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala draga,kaktusić je novitet,iskreno ni ja ne znam kako bi ga nazvala,božićni,uskršnji... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea,Enrikova nona,Sara
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga,grmeki su već presađeni u vrt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Kod tebe kao i uvijek draga - prekrasno!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
samo ću ti ovo natipkati
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oduševljena sam!!! Onaj kaktus je poseban, kao da ima svilen cvijet.
Ma, kod tebe je sve uvijek prekrasno! |
|
![]() |
|
Glikica,Dadinica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |