Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Camellia
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Belica
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Aralija,Belica ,Anđelkad
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Ja sve mislim da je aralija puna virusa,ona šuti šuti pa stavi brdašce slikica kaktusića i još ponešto
Maris draga samo ti drži taj virus uveseljava i tebe i nas |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
ha ha samo se ti nama smij Aralija... taj je virus moj već odavno, a jako je zarazan...
Maris ja sam se isto tako premišljala za nju i na kraju odustala jer su mi kad sam se raspitivala o iskustvima na kontinentu, rekli ono što sam ti napisala. Moja je u tegli i to je to... a ti ako želiš pokušaj... ali ja bih ipak preporučila na proljeće pa da se stigne bolje ukorijeniti do zime. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
vraćala sam se unatrag i divila se , raskoš boja i neznam što bih izdvojila, sve je predivno. Vidim da je zagrebačko društvo uhvatio virus i to ozbiljan čini mi se neizlječiv (sukulenti - kaktusi). Sve sam doživjela da se kupuje u robnim centrima,na pijacama, uz cestu, skriveno u štandovima , u dućanima mješovite robe, u kioscima za novine ali u knjižarama e to je već umjeće pronaći
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Belica ,Moon,danas sam presađivala neke biljke u vrt,pa sam skoro i lagericu,pa nisam ,pa jesam...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Kiki,ako je enigma riješena nakon 20 godina,nitko sretniji od mene
![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
|
Draga Camellia,hvala tebi na predivnim poklonima i ugodnom druženju.Stavim poslije slikice da vidiš kako sam ih zbrinula ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ja nažalost ne mogu,sutra beremo grožđe,konačno... |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Jel planira netko od vas ići sutra na druženje u Lič ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Maris,prekrasna begonija.Druženje je bilo,kratko,ali slatko,hvala na poklonima.Nadam se da će biti sretni na mojoj polici.
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
by the way.. ti si se vratila s glavoboljom, a mene je lijepo viroza oprala do navečer
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
čij.. koliko ja znam na kontinentu ju treba dobto zaštititi , a to najčešće i nije dosta, nego krepucne nadzemni dio, pa ponovo potjera iz korijena. Iz tog razloga sam ja odustala od moje u vrtu, jer to je ipak drvo, pa nema nikakvog smisla dizati ga nanovo svake godine... Na moru je to druga priča.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Draže bi mi bilo da ju ne moram držati u tegli.... |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
belice...ne bude krepucnula, ona može biti i kod tebe u vrt
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga,kavica je bila kratka ali slatka,ma super si mi to organiziramo,ponovilo se uskoro ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |