Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Predivna lonicera!!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fenomenalno,Dada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jučer putujući do Vukovara, baš u prolasku Slavonskog Broda sam se sjetila xenie i tebe, naravno i admina, ali... ipak znam da je on negdje iza brijega.
Baš sam s veseljem mislila na vas!!! ![]() ![]() P.S. Uvijek nas iznenadiš sa idejom u vrtu!!! Zakon si, a i TM kao pomoć!!! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, cigle su povezane žbukom, nisam htjela da ih jednoga dana korijenje rasturi...a što se tiče krađe ideje...i ja sam se malo pomogla, pa ne vidim zašto ne biste i vi...u ovom slušaju, krađa je dopuštena! ![]() Za sve koji vole loniceru... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...o cvijecu necu ponavljati sve ca su rekli ovi zgoru mene, ali kamenjar +5
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
dado, krasnan vrt imas
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno, prekrasno je sve, mali vrtić od poslaganih ciglica, ideja za 5, znaš da ja "padam" na te građevinske cake, super.
Ostići su za +5, orlovi nojkti - moja tiha patnja - možda jednog dana dođu u moj vrt.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Svaka čast, vrlo lijepo. A onaj krug od cigle me je oduševio. Ako ne zamjeraš, rado bih ukrao tu ideju? |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet se ponavljam, sve ti je super, a ostići su moja tiha patnja...
Tvoji su mi prelijepi ali moji sve nešto i bi i ne bi!!!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sve je super i meni je najdraža lonicera, ona mi dođe kao tiha patnja jer moja ni nakon 4god nije procvjetala.
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve ljepše i ljepše
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
lonicera je prekrasna...i osteospermumi...mislim sve je, ali te dvije slike mi zapele za oko...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
onaj cvijet žute boje je lonicera (orlovi nokti).
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
zabolila me luda glava kad sam sve ovo vidjela , dado što ti je ovo na kraju žute boje , tako mi je simpa cvijetič a ruža da menije osvojla, je .sve ti je su perička
![]() |
|
![]() |
|
proljeće, ne znam na koji grm misliš...
a sad, evo obećane fotke novog kamenjara...dimenzije su oko 2x1,5 m. biljke su još u šoku od presađivanja, ali nadam se da će uskoro živnuti...inače, veći dio kamenjara će, nadam se uskoro, biti natkriven, ali o tom, po tom! ![]() ![]() ovo je još jedna novina u mom nedavno proširenom dvorištu, a onaj dio od cigle je djelo MM...nedostaje još cvijeće i travica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na kraju, ruža za sve koji su imali strpljenja gledati moje cvijeće ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada šta reći... uživala sam...
Vrt ti je prelijep kao i ideje!!!
Samo mi reci onaj plavi grm ( a nije krumpirov grm) ima plave cvjetiće ti je super, kako se to cvijeće zove???
A gdje si ti da ti je ostić uspio prezimiti ( znam da je bio u garaži)???
Svi komplimenti!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Jedva čekam slikice! I ja sam happy
![]() |
|
![]() |
|
Da se pohvalim, danas sam napravila novi kamenjar...treći po redu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |