Ranunkula, žabnjak - Ranunculus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nuna prekrasne su. Moje su lijepih zdravih listova, ali još ne dvjetaju, valjda hoće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
UPOMOĆ!!!!!!!
![]() napali mi ranunkulu neki tamni mušuni! ![]() jel zna tko kakvo djelotvorno sredstvo protiv njih???? |
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...i moje vec prolaze
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ovo je slika od prije sedam dana tako da sada uveliko odbacuju latice. |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
to već cvita?!? moja jedva da je niknula.....
|
|
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Evo malo ranunkula:
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Nema problema
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sreća pa mi nisi daleko, ako moje ne uspiju, doletim k tebi užicati koju.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Samo da ih malo obasja sunce i za čas će to biti krasne biljčice. Meni se čini da dosta brzo rastu.
Ja sam svoje posadila jesenas i zato su tako velike.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
..i moje su izvirile iz zemlje , slicno kao kod SilveK...ma brzo ce one, jedva cekam
![]() |
|
![]() |
|
U tvoje su velike prema mojima
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Evo mojih ranunculusa.... jedva čekam da procvatu...ali to ću očigledno još čekati jedno vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Moje rastu i stvarno list sliči na peršin, valjda ima neće smetati što su u dugačkoj tegli, imaju puno zemljei prostora.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Hvala!
Prebacila sam i one posađene u tegli u vrt i nadam se da će se oporaviti.
A muž me je pitao gdje sam stavila onaj petrusin (peršin) iz teglice :))
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I moji su sad niknuli (oni koje sam pred 2 mjeseca posadila vani) jedva čekam, Još jednom upozoravam - pregledavajte ih redovito jer se rado zaraze pepelnicom - odmah uklonite zaražene dijelove da se ne bi zaraza širila...... Inače gomolji se razmnožavaju, tako da je dobro na jesen izvaditi ih i razdvojiti novonastale gomolje i posaditi zasebno, ili posušiti pa saditi na proljeće...čula sam od nekih da im nisu prezimjeli u kontinentalnom dijelu...
Primorka, tvoji su prekrasni... |
|
![]() |
|
Primorka tvoje su izgleda vani u vrtu, prekrasne su. Ja sam ih stavila u dugačke posude i vidim da tek izviruju, anadam se da će biti lijepe kao i tvoje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
moj cvijeti je pun pogodak , sav je u cvijetu , avidim da se i vama sviđa
|
|
![]() |
|
Evo procvjetali su i izgledaju ovako ![]() |
|
![]() |
|
Arwen stvarno ne znam da li je kasno, ali vidjela sam da ih još uvijek prodaju pa bi ja pokušala. Nemaš što izgubiti jer je to ionako trajnica pa ako neće ove, cvast će druge godine. A vidjela sam da na placu prodaju već izrasle biljčice pa ih možeš i tako kupiti
|
|
![]() |
|
je li mi kasno za sadnju gomoljčića ove biljke? vidim da će kod nekih skoro procvitat
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |