Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 102> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
AA... sad mi je jasno za lagericu- stavi ju u veću teglu, nemoj u vrt jer ti bude krepucnula.
Nasmijala sam se do suza za šoping u knjižari, a onda kad je još Anastazija rekla kak mi nemamo ništ u našem kvartu- ubila sam se od smijeha. Zato ja žudim za mojom starom Trešnjevkom ... |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
prekrasno cvijeće, a slike su ti
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
svaka slika, svaka biljka na ovoj temi je stvarno fenomenalna nemam boljeg izraza
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Bebolina,Belica, Enrikova nona,Mari
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
evo me... da dobro si napisala to je weigela, ta je vjerojatno roza.. nju ćeš morati odseliti na grunt...
Sve sam darove već primjereno smjestila ![]() I kavica nam je bila kratka ( 2 h ) nije ništa za 3 babe... ali predivna, pa ćemo ju morati ponoviti kak sam ti već rekla... budemo djecu i obaveze nekom posudili ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Draga,kavica je bila kratka ali slatka,ma super si mi to organiziramo,ponovilo se uskoro ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
belice...ne bude krepucnula, ona može biti i kod tebe u vrt
![]() |
||
![]() |
||
|
Draže bi mi bilo da ju ne moram držati u tegli.... |
||
![]() |
||
|
čij.. koliko ja znam na kontinentu ju treba dobto zaštititi , a to najčešće i nije dosta, nego krepucne nadzemni dio, pa ponovo potjera iz korijena. Iz tog razloga sam ja odustala od moje u vrtu, jer to je ipak drvo, pa nema nikakvog smisla dizati ga nanovo svake godine... Na moru je to druga priča.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
by the way.. ti si se vratila s glavoboljom, a mene je lijepo viroza oprala do navečer
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Maris,prekrasna begonija.Druženje je bilo,kratko,ali slatko,hvala na poklonima.Nadam se da će biti sretni na mojoj polici.
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Jel planira netko od vas ići sutra na druženje u Lič ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Ja nažalost ne mogu,sutra beremo grožđe,konačno... |
||
![]() |
||
|
Draga Camellia,hvala tebi na predivnim poklonima i ugodnom druženju.Stavim poslije slikice da vidiš kako sam ih zbrinula ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
|
Draga Kiki,ako je enigma riješena nakon 20 godina,nitko sretniji od mene
![]() |
||
![]() |
||
|
Belica ,Moon,danas sam presađivala neke biljke u vrt,pa sam skoro i lagericu,pa nisam ,pa jesam...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
vraćala sam se unatrag i divila se , raskoš boja i neznam što bih izdvojila, sve je predivno. Vidim da je zagrebačko društvo uhvatio virus i to ozbiljan čini mi se neizlječiv (sukulenti - kaktusi). Sve sam doživjela da se kupuje u robnim centrima,na pijacama, uz cestu, skriveno u štandovima , u dućanima mješovite robe, u kioscima za novine ali u knjižarama e to je već umjeće pronaći
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |