Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina, kod tebe pravi raj adeniuma.
Svoje sam orezala isto prije otprilike toliko i svi su izbacili grančice. Sad samo da je još malo sunca da narastu. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kako je lijep, ravan rez! Je li to zbog meda? I ja sam jednog priije dva tjedna cvaknula (pincirala za probu, he, he), ali mi se grana na tom mjestu stisnula pa sad ne izgleda lijepo (nisam stavljala med već sam pustila da se samo osuši). I on je već počeo tjerati nove izbojke.
Bebolina, držim palčeve da u mahuni bude gomila sjemenki! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jeeeee, kako dobro izgledaju, kao što kaže Andina - rez je tako perfektan "do boli", grančice na vidiku
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Rez je odličan, a da samo znate kako su mi se tresle ruke kad sam se spremala rezati ga, mislila sam da ću sve upropastit
![]() Sjemena ako bude...vaše su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Čuj tresle joj se ruke ! Znači da na spisak pribora za orezivanje treba dodati još nešto, npr jednu ( duplu, za svaki slučaj) votku
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nema kod naše majstorice da ne uspije, ja sumljala nisam, a mislim da tako misli i većina forumaša koji posjećuju ove stranice. Samo nastavi pa će biti i za nas muktaroše ponešto
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
je li ih sada kasno šišati! ovoga kojega bi šišala prije par dana sam podizala. bi li mu to bilo previše maltretiranja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bebolina, hvala na uputi!
znači šišanje, ti si znalac i vjerujem ti! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
@antonija, svaka skraćena grana dobije brdo novih izdanaka, novih grana, a što više grana....više cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Auuuu, što će biti adeniumčića!!! Bravo, Bebolina! Bit će to stvarno kolekcija i pol!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Otvori taj paketić Bebolina,nestrpljivi smo da vidimo biljčice!!
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina.....jedva čekam vidjeti ih
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebi...pa to je cijela vojska adeniuma
![]() ovaj prvi lijevo na drugoj slici, nekako mi plosnato izgleda?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |