Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 15:45
Ova bi trebala uskoro pokazati šta skriva u toj ogromnoj mahuni

U svakom slučaju večeras idu unutra, temperature padaju...ljeto nas polako napušta
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 19:52
Bebolina, kod tebe pravi raj adeniuma.
Svoje sam orezala isto prije otprilike toliko i svi su izbacili grančice. Sad samo da je još malo sunca da narastu.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 20:49
Kako je lijep, ravan rez! Je li to zbog meda? I ja sam jednog priije dva tjedna cvaknula (pincirala za probu, he, he), ali mi se grana na tom mjestu stisnula pa sad ne izgleda lijepo (nisam stavljala med već sam pustila da se samo osuši). I on je već počeo tjerati  nove izbojke.
Bebolina, držim palčeve da u mahuni bude gomila sjemenki!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 21:18
Jeeeee, kako dobro izgledaju, kao što kaže Andina - rez je tako perfektan "do boli", grančice na vidiku
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 00:28
Rez je odličan, a da samo znate kako su mi se tresle ruke kad sam se spremala rezati ga, mislila sam da ću sve upropastitTongue
Andina, nisam imala meda pri ruci kad sam ga orezivala, napudrala sam ga cimetom i fino je zasušio.
Sjemena ako bude...vaše suWink domaće je domaćeLOLTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 07:40
Čuj tresle joj se ruke ! Znači da na spisak pribora za orezivanje treba dodati još nešto, npr jednu ( duplu, za svaki slučaj) votku smile198.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 10:20
Nema kod naše majstorice da ne uspije, ja sumljala nisam, a mislim da tako misli i većina forumaša koji posjećuju ove stranice. Samo nastavi pa će biti i za nas muktaroše poneštosmile91
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 11:26
je li ih sada kasno šišati! ovoga kojega bi šišala prije par dana sam podizala. bi li mu to bilo previše maltretiranja!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 19:33
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

je li ih sada kasno šišati! ovoga kojega bi šišala prije par dana sam podizala. bi li mu to bilo previše maltretiranja!
Slobodno ga oreži, ništa mu se neće dogodit, osim što ćeš imati još jedan ciklus cvatnjeWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 19:33
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Čuj tresle joj se ruke ! Znači da na spisak pribora za orezivanje treba dodati još nešto, npr jednu ( duplu, za svaki slučaj) votku smile198.
Za unutarnju dezinfekcijuLOLLOLTongue
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 21:37
bebolina, hvala na uputi!
znači šišanje, ti si znalac i vjerujem ti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:08
@antonija, svaka skraćena grana dobije brdo novih izdanaka, novih grana, a što više grana....više cvjetovaThumbs%20Up Unazad nekoliko stranica ovog topica tipkala sam o vlastitom iskustvu, tj eksperimentu
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:13
Danas je stigao smile230 donio mi onu gospodu koja nedostaju u mojoj kolekcijiThumbs%20Up

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:41
Auuuu, što će biti adeniumčića!!! Bravo, Bebolina! Bit će to stvarno kolekcija i pol!Clap Kad već kosooki nije htio kod nas postaviti svoju bazu, dobro bi bilo da ti to učiniš umjesto njega. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:47
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Auuuu, što će biti adeniumčića!!! Bravo, Bebolina! Bit će to stvarno kolekcija i pol!Clap Kad već kosooki nije htio kod nas postaviti svoju bazu, dobro bi bilo da ti to učiniš umjesto njega. 
Andina, nije sjeme, kalemljene su sadniceWink

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 23:22
Otvori taj paketić Bebolina,nestrpljivi smo da vidimo biljčice!!
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 23:32
bebolina.....jedva čekam vidjeti ih
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 23:51
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Otvori taj paketić Bebolina,nestrpljivi smo da vidimo biljčice!!
Evo ihTongue
Ovaj sasvim lijevo je truo, ništa od njega
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 00:12
bebi...pa to je cijela vojska adeniuma Thumbs%20Up
ovaj prvi lijevo na drugoj slici, nekako mi plosnato izgleda?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 00:17
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

bebi...pa to je cijela vojska adeniuma Thumbs%20Up
ovaj prvi lijevo na drugoj slici, nekako mi plosnato izgleda?
Niš od njega, strulio. Da je bar kalem ostao, ali ni od njega ništa. To je rizik kad biljke stižu za mjesec dana, ne prijeConfused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.