Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 102> |
Korisnik | ||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evo me... da dobro si napisala to je weigela, ta je vjerojatno roza.. nju ćeš morati odseliti na grunt...
Sve sam darove već primjereno smjestila ![]() I kavica nam je bila kratka ( 2 h ) nije ništa za 3 babe... ali predivna, pa ćemo ju morati ponoviti kak sam ti već rekla... budemo djecu i obaveze nekom posudili ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Bebolina,Belica, Enrikova nona,Mari
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
svaka slika, svaka biljka na ovoj temi je stvarno fenomenalna nemam boljeg izraza
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
prekrasno cvijeće, a slike su ti
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
AA... sad mi je jasno za lagericu- stavi ju u veću teglu, nemoj u vrt jer ti bude krepucnula.
Nasmijala sam se do suza za šoping u knjižari, a onda kad je još Anastazija rekla kak mi nemamo ništ u našem kvartu- ubila sam se od smijeha. Zato ja žudim za mojom starom Trešnjevkom ... |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Neka sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Je nova je,kupljena kad i lagerica prije dva tjedna ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
Sad si me raskrinkala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
divno cvijeće od sukulenata pa do bijele begonije, divna lagerica, a weigela ti sad cvjeta?? možda je nova pa zato??
Prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
|
Kak smo mi ljudi različiti,lijepo je meni cvijeće ali kad vidim povrtnjak,raspametim se,tamo mi je najljepše cvijeće na svijetu ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Znala sam da će ti se sviđati ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() @maris40
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Draga, ma lepi su meni i paradajzeki i jako ih volim, ali ipak vise volim gledati cveteke. Zato je ova bijela begonija prekrasna (makar nije za jesti )
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Jaooooo bijelo cvijeće!!!!! Begonija, ako se ne varam?
Pre, pre krasno! |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
A ja sam baš uživala u zdravim paradajzima što ne znači da ne uživam i u cvijeću. Imaš jako lijepo i njegovano cvijeće. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |