vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u pravu si anabistrice poslije ovih kisa kod mene sve zivnulo sem recimo mahuna koje su sasvim izgorile davnih dana.paradajzi su buknuli tako da su se do zemlje avile grane morala ih nanovo vezati.zametaka jso uvijek novih joa ako se ostvari sto najavljuju suncano jso neko vrijeme ima da se paradajza naberem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dragi moj, kad je o vremenu riječ, ove bi godine svi "pradedama lomili noge". Ali, što je, tu je. Suša je odnijela svoj danak, ali neko je bilje bilo sretno i s takvim vremenom. E sad je zahladilo kak se i priliči ovom dijelu godine i opet nismo zadovoljni. Ali čini mi se da su biljke zahvalnije od nas, sve su živnule.
Pogledaj malo vrtove naših prijatelja u Istri kako ih je spalila vrelina sunca i nestašica vode pa ćeš biti zahvalan pradedi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nemoj biti toliko samokritičan ni prema pradedi ni prema sebi, divota je to što radiš i što imaš Najljepše od svega je da imaš gdje napunit batrije za bolje sutra
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Jeste kiceni Srem-al nije lepo zivet u njem.Vrt mi sluzi da pobegnem od "stvarnog Srema"Pala je kisa i kod nas ali spustila se i temp. jutros 8 *C ,bas su velike temp. razlike. Jos nesto da kazem nadam se da necu prekrsiti pravila foruma-sto se tice Srema,da mogu bas bih pradedi
polomio noge pre nego sto je odlUucio da dodje u Srem.Hvala svima na poseti, bice jos fotografija,ali kod mene je izrazena samocenzura,tako da se vrlo tesko odlucujem kada i sta cu staviti na forum,pozdrav svima iz "kicenog Srema " |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja zajedno s ostalima čekam tvoju inspiraciju. Nadam se da će brzo doći i nadahnuti te kako bi mi mogli uživati u tvom vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan vrt - park, prekrasne biljke skladno posložene, vrlo romantično
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vjerujem da je kod tebe pala kisa, pa ces dobiti inspiraciju za koju novu slicicu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ajmo Rebrant gdje su sličice, daj taj kićeni Srijem
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
U ovakvom vrtu inspiracija nikada ne fali!
Divan je kiceni Srem...tvoj vrt opravdava ovaj refren. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve pohvale i čestitke,za svu ljepotu koju nesebicno dijeliš sa nama!
Imaš prekrasne biljke, ![]() ![]() ![]() Dobro došao i dugo ostao!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Pozdravljam te Aralija, i hvala na hvali,bice slika samo da dobijem inspiraciju.
|
|
![]() |
|
Moram se ponavljati , užitak je prošetati tvojim vrtom, i kako netko reče pravi si Rebrant među vrtlarima ma BRAVO i još sličica molim
|
|
|
|
![]() |
|
Kamelia,Milica 7,Dijana,Flover,pozdravljam Vas hvala Vam na posjeti, nadam se da ce biti jos slika,(a nadam se da ce i kisa pasti ovih dana,ili ce je biti preko glave kada netreba.)
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
nick sve govori o tebi i tvom vrtu,pravi si rembrant za vrtove.......čista umjetnost
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Koji užitak prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ponovo sam prošetala ovim prekrasnim vrtom....moram ponavljati već rečeno: prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Napokon slike,već sam mislila gdje je nestao taj prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav za Kamilicu,Flower,Qute fee,Mari,Dadu Cvietic. i Ksan, Mari to u desnom uglu je klematis,Neznam kako mu je naziv.Malo sam zapostavio forum. U svakom slucaju ovo leto bas je zapelo nece kise i nece, moram zalivati stalno. Evo malo novih fotografija,na nekim se vide opekotine od sunca.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koliko zelenila, prekrasno. Uživala sam u šetnji i sigurno ću se ponovno vratiti
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Jako, jako lijepi vrt samo tako dalje.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |