Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 120> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pratim tvoju i Lovrinu okolinu i uvijek ste u lijepom (finom) društvu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Lovro vidjela sam da si imenovala onu biljku za koju sam te pitala,to je lespedeza.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
crnooka ljepotica i hibić su posebni........
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
..ja sam si zamislila, uz onaj kovrčavi slak, da će mi se na stup penjati i suzana i ...i... asarina...no one su ostale u podnožju..tek poneki cvijetić... ![]() Moja se Suzi za koju si mi dala sjeme, penje uz stup sjenice i cvate. Baš mi je lijepa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Pa ti si nemoguća! Kod tebe uvijek nešto novo!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
prelijep je ovaj vrtni hibiskus.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i divila se,posebno kineskim klinčićima.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cilindrica imperata "Red Baron" (možda koje slovo fali ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ja bi rekla- crvena travica...a pravi znalci -... ???
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
|
![]() |
|
..lespedeza posađena u zemlju...privremeno, do proljeća...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a sad par varijanti kineskih klinčića...
...jel zna ko...jel to trajnica?...ove sam sijala dosta kasno i nisu neke jake biljčice...al...cvjetići su mi baš prekrasni... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...sinoć sam si zapelcala par grančica ovog predivnog vrtnog hibiskusa duplog cvijeta...držite fige da uspije...kišica zalijeva...moglo bi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...zvjezdani od..."dva pednja"...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
novi, he-he, bijeli rozi...erodium!
![]() ..ja sam si zamislila, uz onaj kovrčavi slak, da će mi se na stup penjati i suzana i ...i... asarina...no one su ostale u podnožju..tek poneki cvijetić... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje, dugo nisam mogla biti s vama...internet nekaj šteka i ovih par dana bez kompa je bilo duuuuuuugoooo razdoblje!
Moon, pozdravček! Kamelia, nažalost, ne vidim sliku...ak neide, opiši cvjetić! Glikice, ajme, pa kaj ti nisi još vidjela od cvijeća a ima kod mene? ![]() MK, kaj menisi podsjetila na jagode, mađe ih se desetak na dan...ak hoćeš, možeš i sadnice doma ponijeti... Belice...snađi se druže...a on kao ne kuži? moš si mislit...rekel mi je da će označiti sve teglice i nebu više muljanja... ![]() Free, lespedeza je u zemlji..sad izgleda nešto niža...ali.....lijepa... svima... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Živjeli uljezi!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kava kod tebe, je uvijek posebna !! Al ova je bila posebnija !! Dal zbog one koja se durila gore ili zbog one koja se šepurila dolje, nemogu reči !! Jer sam još uvijek pod dojmom i jednog i drugog !! I zbilja neznam kak je ova dolje mogla napraviti to od one gore ?? EH; ljubomora !! Uglavnom, posebna kava, veliki Lovrek je dao sve od sebe, kao i mali koji nas je lijepo nahranio a veliki napojio!! MK nas je odvela u MBM, zato vam šaljem velike ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh uz svo tvoje divno cvijeće, još i te divne jagodice, prekrasno ti je sve. nasmijala sam se tvojem komentaru kako samo doneseš još cvijeća i uguraš među ostalo da nitko ne vidi- to i ja radim
![]() posebno mi je lijepa ova Acalypha , moram priznati da ju do sad nisam još vidjela. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |