Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 212213214215216 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 20:53
svi su divni,za 5.
sutnja je zlato....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 20:43
Moon predivno
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:46
moon,baš je krasan smile71
Baš se vidi velika razlika u listovima,i po boji i obliku,ako ih slika vjerno dočarava.Ova slatkica je pravi bombonček.Ljepa nježna boja  smile170
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:46
smile227bebolina...krasni su, a baš se ljepo vidi koj je razlika u veličini lista
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:35
SlatkicaEmbarrassed

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:34
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Krasne su ti biljcice Bebolina!!!!!!Ovaj zadnji je nesto drukciji od ovih gore,listovi su drukcijeg oblika.
Evo koja je razlika od jednog do drugog

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:33
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Od ovoga nevremena sklonila sam adenium na terasu pa sam ga malo i poslikala jer su neki cvjetići već odcvali, a neki pupovi su se otvorili

Prekrasan jesmile64
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 19:33
Cure, hvala na komplimentima....adenium za vassmile73

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 18:57

Od ovoga nevremena sklonila sam adenium na terasu pa sam ga malo i poslikala jer su neki cvjetići već odcvali, a neki pupovi su se otvorili

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 14:03
Hvala ti draga BebolinaClap
Pravi slikovni tečaj,samo kako su ti dobro uhranjeni,milina za oči!smile120
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 13:14
Bravo bebolina.Tvoje i slike ostalih, da ih sve ne nabrajam,uvijek mi uljepšaju dan.Usput i dobra poduka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 08:20
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Kad su tako lijepi neka i miriše LOL

Imam jedno još pitanje, da sad ne tražim, kad ih orezuješ onda rez premažeš s medom (ako se ne varam - mala sklerozaLOL, da rez ne pocrni ) ili sam nešto pobrkala?
Upravo takoWink

Baš mi se dopalo to podizanje.Ti si to tako stručno izvelaClapClapClapSvako malo ih dođem vidjeti ponovoWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 22:57
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Krasne su ti biljcice Bebolina!!!!!!Ovaj zadnji je nesto drukciji od ovih gore,listovi su drukcijeg oblika.
Ovaj ima puno sitnije lišće od ostalih. Slikat ću vam sura zajedno jednog s krupnim lišćem i ovog, razlika je kao dan i noćTongue
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 21:27
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 20:54

Bebi...hvala (malo cimeta, malo meda, ma pravi kolačić)Wink
Jo, jooosmile156
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 20:41
Bebi...hvala (malo cimeta, malo meda, ma pravi kolačić)Wink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 20:15

Imam jedno još pitanje, da sad ne tražim, kad ih orezuješ onda rez premažeš s medom (ako se ne varam - mala sklerozaLOL, da rez ne pocrni ) ili sam nešto pobrkala?
Upravo takoWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 20:04

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 19:15
Momentalno imam Antracol. Ma nije bitno koji je, bitno da preventivno djelujem, jer je to najsigurnije. Adeniume sam okupala u blagoj otopini fungicida ali i posipala cimetom...neka mirišuLOLTongue
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 19:05
To i mene zanima bebi ti si na potezu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 212213214215216 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.