moj zen |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pope dobro došla i dugo se družila s nama, prekrasno je kod tebe!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 53 |
hvala vam svima na lipim ričima
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
pope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 53 |
danas počela cvitat ciklama..
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
pope,
uživan va tvojen cviću, a još više va morskim važami. Predivan vrt imaš ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
dobro nam došla....prekrasnog cvijeća imaš,a posebno su me očarali cvjetari....jel to tvoje djelo,i ako je kako si ih napravila(ako nije tajna
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
hvala vam silvy, anthea i flover na dobrodošlici..
flover nije moje djelo, ali na stari pitar(cvjetar) obložiš ga kamenjem i školjkama sa cimentom i lipilom... meni su jako praktićni tamo di puše bura nemože ih baciti..jedina mana ovim većim šta su teški a ja volim premiještati stvari ![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
imam ovaj cvijet ako netko zna koji je..
listići stalno otpadaju neznam sta da radim više trenutno sam ga iz pitara u vrtal posadila.. '>[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s442/pope1983/44b97a5d.jpg" /> |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Pope dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
lajkam sve..... posebno tegllice od kamenja
|
|
![]() |
|
hvala na informaciji kamelija..moj je isto vani, sad je u vrtlu u zemlji.
Znaš li možda dali voli više sunce ili hlad? sad je u poluhladu, ali nekako ko da joj tu ne paše
|
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sviđa mi se prozor
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I meni se sviđa prozor.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |