Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 84> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mateus, prije par dana se moja ( čak mislim da je ista) tako ponašala, smežurala se i počela žutjeti. Prvo sam ju zalila toliko da je procurila, a onda stavila na mjesto gdje ima samo do nekih 10-11 sati u jutro sunce. I nema niti podložak, a kamoli ukrasnu teglu. Sad dolazi k sebi. Baš ću ju poslikati da vidiš. I nemoj se odmah plašiti, one su jako izdržljive.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Glikica, nadam se da će se oporaviti... Ma bacit ću ja tu ukrasnu teglu ako joj smeta :) ! Zadnji put sam ju zalila 16.08. jer smo išli na odmor. Sve kaktuse i sukulente sam stavila na prozor kamo su imale jutarnjeg sunca. Do cca 10:30. Kad sam se vratila imala sam par iznenađenja. Na žalost, ovo je bilo jedino neugodno... Prepala sam se i pustila ju na miru. Još je nisam ni takla.
Pokušat ću napravit šta i ti... |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je dugo nisi zalijevala onda joj fali vode pa se zato smežurala. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo i mojih krasula |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolekcija mi polako,ali sigurno raste.
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[IMG]http://i1058.photobucket.com/albums/t413/Camellia_zg/5a928acc.jpg" />
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su Camellia, ovu dolje imam i ja i fino mi se drži, a onu gore nemam ali viđala sam ih u baumaxu, ne stignem sve nabaviti.
Mateus, evo moja, vidiš isto malo smežuranog lišća, |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica, mislim da tvoja izgleda puno bolje od moje. A ja sam sad svoju zalila, pustila da voda procuri. Stavila sam ju tamo kamo će imati samo jutarnjeg sunca pa ćemo vidjeti...
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, na zadnje dvije slike ti nije crassula nego portulacaria. |
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje, maknila sam joj podložak i na suncu je do podneva i čini mi se zadovoljna.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znam Anastazija ,ali sam već vidjela da su neki isto stavili slike pa sam bila u nedoumici.Da ih brišem?Već jesam.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moom,prekrasna je,volim sve šarene vrste.
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moje ljepotice. Jučer ju dobila od muža. Stavila sam ju na prozor gdje ima puno svjetla, ali nema sunca. Nažalost nemam puno sunca po prozorima, a svi su pretrpani cvijećem ( više definitivno ne smijem kupiti niti jedan jedini cvijet) tako da će biti do daljnjeg na tom mjestu.
Nisam ju još presadila, čini mi se da joj je ova kupovna posuda dosta velika, još korijen nije provirio. Evo slika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je! Stavi je sa vanjske strane prozora. |
|
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoće li joj smetat hladnije noći?
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona trpi hladnije samo ne smije ispod 5 C a zimi joj godi negrijana prostorija
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutnja je zlato....
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe crassule
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |