Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 17:29
Baš sam lijepo prošetala po tvojem predivnom vrtu u kojem ima divnog cvijeća
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 11:08

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 10:56
Camellia, Monstera hvala na posjeti smile78

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 10:17
Prošetala i opet vidim samo lijepe cvjetiće kod tebe!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 09:01
Prekrasno Ksan,lijepo cvijeće za ovaj tmurni dan.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 08:53
Je hand-made još od zimus ali mi se cvijeće nije baš u njoj pokazalo. Pa nagodinu prije sadnje cvijeća obložit ću ih najlonom (imam ih dvije)

Nije još kasno za jesenske cvjetnice ove u vrtu nisu još ni procvjetale, još je ljeto Smile

Glikica hvala na posjeti smile78
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 08:30
Stvarno su krizanteme prekrasne, a i dalije, a i prkos, naročito onaj u dugoljastoj žardinjeri. Jel to hand-made ? Ne sjećam se da si ga pokazala na hipertufi ?( ili me skleroza pukla? )
Ja si nisam za jesen ništa nabavila, al za krizanteme još nije kasno, zar ne ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 07:54
Je je cvijeta Smile  da vidiš koliko njih cvijeta u Baum....
Tek je kupljena i presađena u vrt. Nadam se samo da će me i nagodinu počastiti cvijetekima. Obožavam krizanteme i moram si još nabaviti tih ljepotica.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:31
Nemoj mi reći da ti već krizanteme cvatu. Ja sam svoje redovno zalijevala i lijepe su zelene, ali pupoljke bi trebala tražiti s povećalom, još se ne vide ovak.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 22:55

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 22:53

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 22:44

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 22:40

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 10:21
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 10:06
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Nema na čemu draga,nadam se da ćeš imati koju sjemenkicu i za mene? Makar dva,tri zrnca?...

Idem odmah van  smile78
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 09:55
Nema na čemu draga,nadam se da ćeš imati koju sjemenkicu i za mene? Makar dva,tri zrnca?...
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 09:53
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Mislim da bi trebali biti takvi,kakvi su sad...

Hvala na brzom odgovoru smile78

smile213
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 09:51
Mislim da bi trebali biti takvi,kakvi su sad...
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 09:26
Originalno poslano od člana vijolica vijolica napisao:

Hvala na jagodama,a ono bijelo cvijeće su krizanteme?

Jesu, ali u živo je malo više žuto Smile to je novi ulov iz Baum... Wink nadam se da će nagodinu istjerati ponovno.

Monstera, da baš su posebni. Kupila sam vrećicu sjemena prkosa i izniklo je dosta tavih šatiranih, e sad mene zanima ako pokupim sjeme od njih dali će nagodinu oni opet biti iste boje ili ne Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 23:29

Što li reći na ovo,samo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.