Povrtnjak i njegovi čuvari |
Odgovori | Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da je Wizadrica bolesna, nadam se da nije niš preozbiljno. Zaželi joj brzo ozdravljenje i povratak u naše društvo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, ko i svugdje, i u mom se vrtu vide posljedice suše. Samo se paradajzi, paprike i patlidžani dobro drže i zdravi su jer ih cijelo vrijeme zalijevam. Sve ostalo je usahlo, nekaj od suše, nekaj zbog toga jer su voluharice pojele korijen. Nadobudno sam posijala daikone u srpnju ali nisu ni nikunli, n aravno. Možda se probude nakon ove današnje kišice.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko vrsta paradajza Uživala sam u tvom povrtnjaku a paradajz obožavam!
|
|
Rijeka
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrice,
napokon da prošećem do kraja tvojim urednim povrtnjakom prepunim plodovima. Ograda od vrbe me oduševila i tvoji čuvari i čuvarice, ali na žalost niti oni više ne pomažu za srne. Za pramen kose (nefarbane) sam i ja čula da djeluje. Sve ti je za 5. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što me više oduševilo u tvome vrtu. Gdje si nabavila ovaj šuplji paradajz?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od Wizardice. Izvrstan je za filanje, umjesto filanih paprika. Stabljika mu je jako zdrava i čvrsta i daje puno plodova. Zaslužuje čistu peticu.
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ane moja ovaj ti paradajzić super izgleda ! a ovo što kažeš da je dobar umjesto filanih paprika,to potpisujem!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj Ana što je meni lijepo kod tebe....
|
|
Lipik
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljus, ako te put nanese u moj kraj, bit ćeš mi dragi gost. Imaš pravo, lijepo je na mom bregu. Na bregu sam, a ravno je oko kuće. Kuća je na samom, a susjedi nisu daleko. Za mene idealan položaj, a mir me okružuje. Danas nisu ni avioni letjeli ko inače pa je bilo mirno, rekli bi "gluha tišina".
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana zahvaljujem ti na pozivu, svakako bih to voljela vidjeti uživo, sve ovo što opisuješ kod sebe i što sam vidjela na slikama je meni san snova. Drago mi je da uživaš u svom okruženju, uostalom imaš i u čemu!
|
|
Lipik
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anice Vizardica je bolje oporavlja se.
a blago ti se sto ti kuca na samoci mirna si od zlih susjeda :-D |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su ti paradajzeki
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima šaljem
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nađeš i meni jedan takav breg??? Makar i skroz malecki, samo da se maknem od ljudi kojima je sva briga kako zagorčavati život drugima.
Tvom bregu (i tebi) šaljem velku pusu! |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice zar i kod tebe ima takvih ljudi?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svugdje toga ima |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutrekooooooooo! Divan, je divan Bistrički kraj!
Kak ne bi bio kad je pod njenim patronatom! http://www.youtube.com/watch?v=R3DTfpWPTn8 |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala GT, dođi i uvjeri se. Kad gledaš izdaleka, još je uvjek Zagorje zelene, ali nemreš hodati po travi jer je nema. Nema ni komaraca ali ose lete pa pikaju kad nisam oprezna. Svako tolko imam botoks
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |