Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 125> |
Korisnik | ||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
kamenjar - Kod nas u prodaji ima jako malo delospermi dok se vani može nabaviti jako puno vrsti,pogledajte ovdje
|
||
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
bolje da nisam pogledala,jer ono sto sam vidila oduzelo mi dah..nemam rijeci za tu ljepotu,nisam uopce znala da postoje takve delosperme..steta da neznam engleski...reci mi molim te,postoji li mogucnost kupovine tih lijepih delospermi
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Šteta je velika nastala ovog ljeta, ali svako zlo za neko dobro. Nastat će još jedan lijepi kamenjar u ovom vrtu u kojem ćemo uživati.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
kamenjar - Ova delosperma trebala bi biti 'Firespinner' ili njen sijanac.Ako ste na fejsu tamo ima jedna jako dobra grupa o delospermama gdje budu u raspravi i neki uzgajivači,pogledajte ovdje
|
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ovo je super,dlakava trdescantija i crvena delosperma...ili pak grijesim,jer kolko god gledala ovu delospermu drugacija je nego moja
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
Mira K - nemam baš puno slika i radi suše izgubio sam volju za slikanjem
|
||
|
||
![]() |
||
|
blue sky ,Retriver Sara - Zahvaljujem Vam na brizi za moj vrt.Nešto se je obnovilo a za neke biljke moram vidit kako će se ponašati sljedeće godine.Neke trajnice i ukrasni grmovi su se potpuno osušili,a stradao je i jedan Pinus strobus koji je bio visok 6-7 metara.Budući da imam svake godine problema sa sušom odlučio sam da ću određene dijelove vrta pretvorit u kamenjare.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Volim ovdje svratiti, čekam slike a nadam se da ih puno imaš, makar od nazad par mjeseci kada ti se vrt lijepo oporavio.
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
i ja se od srca nadam i vjerujem da se nešto ipak obnovilo
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Dragi Muhlenbergija nadam se da ti se vrt oporavijo i da se sprema za proljetni vatromet boja i ljepote te da je vinograd dobro rodijo pa da možeš ove zime guštati u dobrom vinu i novim planovima za sljedeću cvijetnu sezonu
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
UUhh, one zadnje slike tvog vrta su horor !! Da li se vrt kaj oporavio poslije ovih prošlomjesečnih kišica ??
Nečeš vjerovati, ali došla sam u tvoju temu da nađem neku prelijepu pozadinu za desk, al ovo me sad ubilo u pojam !! Sa tvojih zadnjih stranica selim se na prve !!! I želim da ti u proljeće vrt bude bujan kao nikad do sad !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Jako mi je žao tvog vrta.Vjeruj mi,tako je i kod mene.Osušilo mi se i veliko drveće,a sitno grmlje i ne brojim.Nemam snage niti slikati.Možemo se jedino nadati da će pasti kiša i pokazati se pravo stanje.
![]() |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Bolno je vidjeti Tvoj vrt u ovakvom izdanju nama, mogu zamisliti kako se Ti osjećaš dok ovo gledaš.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Za svakog vrtlara, profija ili amatera, susa je najveci neprijatelj.
Dragi Muhle, vrt ti je neprepoznatljiv. Kod nas je malo zelenije, jer ima korova, a on se bome dobro drzi. Ono malo oraha,sada padaju zeleni, a sve je puno suhog lisca, kao da je sredina jeseni.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Stvarno mi je žao kaj ti je vrt u takvom stanju ![]() I kod mene, usprkos povremenom zalijevanju, nije puno bolje stanje. Vratili smo se sa GO nakon 9 dana i dočekala nas je Sahara ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Ajme majko! :/ bas sam neki dan razmisljao sta je s tvojim vrtom :( ni moj vrt nije u boljem izdanju, sve suho, samo je par zelenih grmova.
|
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
![]() |
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |