Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtnjak i njegovi čuvari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtnjak i njegovi čuvari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 22:37
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

curke imate pozdrav od Vizardice ,bolje je oporavlja se od operacije.

Nisam znala da je Wizadrica bolesna, nadam se da nije niš preozbiljno. Zaželi joj brzo ozdravljenje i povratak u naše društvo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 22:42
Lovro, ko i svugdje, i u mom se vrtu vide posljedice suše. Samo se paradajzi, paprike i patlidžani dobro drže i zdravi su jer ih cijelo vrijeme zalijevam. Sve ostalo je usahlo, nekaj od suše, nekaj zbog toga jer su voluharice pojele korijen. Nadobudno sam posijala daikone u srpnju ali nisu ni nikunli, n aravno. Možda se probude nakon ove današnje kišice.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2012 u 00:31
Koliko vrsta paradajza  smile181Uživala sam u tvom povrtnjaku a paradajz obožavam!
smile141
Rijeka

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2012 u 02:30
anabistrice,
napokon da prošećem do kraja tvojim urednim povrtnjakom prepunim plodovima.
Ograda od vrbe me oduševila i tvoji čuvari i čuvarice, ali na žalost niti oni više ne pomažu za srne.
Za pramen kose (nefarbane) sam i ja čula da djeluje.
Sve ti je za 5. Clap

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2012 u 08:55
Ne znam što me više oduševilo u tvome vrtu. Gdje si nabavila ovaj šuplji paradajz?

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 22:55
Od Wizardice. Izvrstan je za filanje, umjesto filanih paprika. Stabljika mu je jako zdrava i čvrsta i daje puno plodova. Zaslužuje čistu peticu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 11:34
Ane moja ovaj ti paradajzić super izgleda ! a ovo što kažeš da je dobar umjesto filanih paprika,to potpisujem!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:17
Jooooj Ana što je meni lijepo kod tebe....
Lipik
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:37
Ljiljus, ako te put nanese u moj kraj, bit ćeš mi dragi gost. Imaš pravo, lijepo je na mom bregu. Na bregu sam, a ravno je oko kuće. Kuća je na samom, a susjedi nisu daleko. Za mene idealan položaj, a mir me okružuje. Danas nisu ni avioni letjeli ko inače pa je bilo mirno, rekli bi "gluha tišina".
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:50
Ana zahvaljujem ti na pozivu, svakako bih to voljela vidjeti uživo, sve ovo što opisuješ kod sebe i što sam vidjela na slikama je meni san snova. Drago mi je da uživaš u svom okruženju, uostalom imaš i u čemu!
Lipik
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 23:08
Anice Vizardica je bolje oporavlja se.
a blago ti se sto ti kuca na samoci mirna si od zlih susjeda :-D
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 00:07
Super su ti paradajzeki
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 21:09
Svima šaljem smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 22:12
Nađeš i meni jedan takav breg??? Makar i skroz malecki, samo da se maknem od ljudi kojima je sva briga kako zagorčavati život drugima.
Tvom bregu (i tebi) šaljem velku pusu!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 22:15
Dadinice zar i kod tebe ima takvih ljudi?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 23:34
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Dadinice zar i kod tebe ima takvih ljudi? [IMG]smileys/smiley3.gif" align="middle" />

svugdje toga ima
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 09:01
Jutrekooooooooo! Divan, je divan Bistrički kraj!

Kak ne bi bio kad je pod njenim patronatom!

http://www.youtube.com/watch?v=R3DTfpWPTn8
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 23:28
Hvala GT, dođi i uvjeri se. Kad gledaš izdaleka, još je uvjek Zagorje zelene, ali nemreš hodati po travi jer je nema. Nema ni komaraca ali ose lete pa pikaju kad nisam oprezna. Svako tolko imam botoks LOL 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 23:57
 U povrtnjaku su neke gredice gole, a na nekima još uvijek nisam sve počupala

Patlidžan ješ cvate, šteta da nema topline i pćelica

Jedan se ipak zametnuo ali neće biti niš od njega

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 00:02
Još se uvijek nađe i koji crveni paradajz

ovaj ipak neće stić pocrveniti, šteta

a ovaj tamarilo ima prekrasne listove ali uopće nije cvao
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.