Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Falenopsis - Phalaenopsis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Falenopsis - Phalaenopsis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 22:22

Ovo je dio onih koje trenutno cvjetaju  Smile.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 22:24
Prelijepe suClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
mimagy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 57
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimagy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 15:41
Pozdrav društvo... Nažalost moja orhideja ne daje znakove oporavka. Eno je još stoji kako sam je i ostavila,ne želim ni da imam više posla s njom. Ne bih je voljela baciti,ali čini se da joj spasa nikako više nema! :(((((
"Zdrav razum je samo pregršt predrasuda koje smo usvojili do osamnaeste." A.Eistein
Na vrh
selmam View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje selmam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 13:09
Prvo da se predstavim-zovem se Selma i zadnjih par mjeseci sam opčinjena orhidejama. Imam ih 3-phalenopsis žutu i 2 ljubičaste. Dobro mi uspjevaju-cvjetaju, držim se vaših uputstava. Jednom sedmično ih uronim u vodu sa malo limunovog soka i to ima izgleda stvarno prija. Svaki dan ih prskam po listovima (2-3x na dan). Na forumu sam našla na par mjesta da poslije cvjetanja treba odsjeći cvjetnu granu (3 lisni "nešto"-ne znam gdje treba odsjeći) a na par mjesta da ne treba odsjeći granu. I sad sam u dilemi-ako treba da je odsjećem može li mi neko tačno pojasniti gdje, a ako ne trebam, i neću.
Hvala
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 17:24

i moja u sjeni oraha
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 17:30

i ova u sjeni oraha
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 17:38

vidjela je na snizenju ,nije bilo cjene ni barkoda a na blagajni mi kaze da košta 7o lipa i uzela je.Dala sam blagajnici kunu i ostalih 3o lipa ostavila joj za kavu
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 15:39

kćer me danas obradovala
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 16:41
Pusa za kćer!!!
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 10:08
Ja sam ih vidjela uživo, prekrasne su !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 22:08
ovo su moje rascvjetane deje na okupu

jednu koja nema cvijeta držim na balkonu, noćne temperature su znatno niže od dnevnih, baš me zanima hoće li uskoro pustiti novu cvjetnu stapku
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 22:57

Prekrasne su  smile94.
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 23:48
pcelice jako su ti lijepe...jesu kod tebe sve procvjetale ili su kupljene takve??? Moja jedna je takoder vani pa cemo vidjeti, odlucila sam da je necu zalijevati mjesec dana.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 08:25
Anastazija_Heart
bugic ova roza sa bijelim rubom i ona žuta u tegli to su nedavno dobiveni pokloniHeart 
tufnicu imam od prošle godine i ona jako dobro cvate i na staroj grani i novu je izbacila....

ovo što si ti odlučila ne zalijevati mjesec dana, nije li to malo puno previše, bojim se da ćeš joj onda morat reći papaaa
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 11:16
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

pcelice jako su ti lijepe...jesu kod tebe sve procvjetale ili su kupljene takve??? Moja jedna je takoder vani pa cemo vidjeti, odlucila sam da je necu zalijevati mjesec dana.

Iz kojeg razloga je ne bi zalijevala mjesec dana Confused ?

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 23:36
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Iz kojeg razloga je ne bi zalijevala mjesec dana Confused ?

Citala sam da deja u nedostatku vode i hrane.....pusta nove cvjetne stapke. Naravno necu je ubiti, nego je samo malo ostaviti zednu. Ima li netko iskustva s tim?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 20:59
Ajde da se i ja pohvalim, nije kao vaše, ali obzirom da je bila skoro na otpadu i obzirom koja sam ja neznalica, ovo je super:

Na vrh
lela.v View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.v Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 23:06
Da,uopšte nije loše,na vrhu svake grane po cvet,baš mi se svidja :)
Ja imam 4 fala i peti od prijateljice stigao kod mene da se oporavina i samo na jednom 2 cveta stoje već šest sedmica,ostali samo razvijaju listove.Zato bih bila veoma srećna da mi se na nekoj pojavi makar jedan cvetak.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 09:57
evo je sad sa sedam cvjetova, nisu baš krupni, ali meni je uspjeh što niti jedan pup nije otpao :

Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 21:28
Dal netko zna jel moguce oporavit mlohave listove na orhideama ili je gotovo s njima ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.