Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 102> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Baš bi mi sad pasao paradaiz i špek, bez obzira na ovo doba noći
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Anđelkad,Sarajka
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
ama za mene je nestvarno da ovako paradajz uspijeva,ja i MM kolko se god trudili,gledali na netu,gledali druge ne ide i gotovo,jedva po koji uberemo u stakleniku a vani nijedan
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Maris draga, bilo bi neoprostivo neukomponirat pomidore i pancetu? Pogotovo što ih tribaš čekat godinu dana(mislim vlastiti uzgoj), a imaš zavidnu kolekciju!!!! |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Pa ne pokazuj mi onda te padarajze u ove kasne sate !!!!! Ja sam sad gladnaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Anabistrica,čuvam sjeme naravno, posebnog je okusa samo je nešto slabije rodan.
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Moram ja opet zezati: prekrasni paradajzi, a jel imaš slanine ? Ono, red mesa, red masnog itd....
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
Svesa ,Moon ,Retriver Sara , Belica ,Ljiljus , Dadinica
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Cvijeće ti je lijepo, a posebno bijela bugenvila. Ko mladenka! Ipovrće ti je lijepo i zdravo. Budeš čuvala sjeme od ovog paradajza? Znaš zakaj, ne?
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Maris, divno je... SVE!
Pravi si majstor vrtlarenja. |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Dobro jutro draga, evo me malo k tebi , sad moram puno toga loviti a udica mi je slaba
![]() Prekrasnog si povrća uzgojila, zaista ti se isplatio sav tvoj trud i vrijeme koje si uložila u sve- ali i ljubav naravno. ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
draga maris, tolko sam se već nahvalila tvojeg paradajzeka da sam već dosadna, ali ni ovog puta nemrem izdržati i reći da su ti fotke s njima kao modelima fantastične...
...a sada ajmo na cvijeće...daklem to kaj si pokazala na prethodnoj stranici je prelijepo, smješteno u savršeno salvetiranim teglama, sjajno draga ![]() pozdravček |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Zazubice mi rastu, divno
![]() |
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
prekrasan suncokret ali i rukavice su mi predivne
![]() |
||
![]() |
||
|
Anastazija,Mali kaktus,Camellia
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
maris,jel'mi živimo u istom gradu i podneblju?Kad vidim tvoje paradajzeke,ja kao da živim daleko od tebe.Još ih ubrati oko 2 kg i nije bilo ništa za skuhati.A tvoji kao naslikani.Još jednom "Bravo majstorice".
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Koliko kod tebe ima paradajza i to koliko vrsta
![]() Prekrasan buket suncokreta
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |