Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brunda, ako si u zg. ja bi ti savjetovala da pričekaš proljeće za kupnju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
slučajno sam naletila na ovu temu i ostala osupnuta ljepotom ove biljke.
naravno, sada bih si ju odmah i nabavila, pa me zanima ima li je gdje (u zagrebu) sada za kupiti? |
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Hvala Nina i od mene, i ja ih imam mlade biljke pa me je zanimalo koju temperaturu podnose.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala ti Nina, naći ću joj prihvatljv smještaj, zaslužila je.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Glikice,meni prezimi vani, cak i na prosloj zimi je izdrzala, kad je danima bilo oko 0C. Ipak, tada je dosta unistena, i to je uvijek rizik, pogotovo za male i pogotovo za one koje su u pitarima. Ja bih rekla da je potpuno sigurni minimum oko 5C, ali pritom mora biti mnogo svjetla. Sve iznad toga je super. Ako je na hladnom, zalijeva se minimalno, ako je na toplom, zalijeva se normalno.
.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Koliko hladan prostor Nina ? Koliko minimalno ? A koliko optimalno ?
|
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ella, najbolje za prezimljavanje je hladni i vrlo svijetli prostor. Drugo po redu je topli i vrlo svijetli prostor. Moze biti u toj sobi gdje su djeca, cvast ce ti cijelu zimu, samo je primakni sto vise prozoru, ali pazi ako ti ispod prozora puse, da ne puse bas po korijenu.
Sretno s djecicom!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Večeras ću ju unijeti na verandu, ipak je malo toplije, najavljuje se baš jako hladno preko noći, pa neka je zaštićena.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
![]() ![]() jedino što mi je prestala cvasti... vjerojatno zato što je bila kod susjede na čuvanju dok smo bili na moru a kod nje baš nije jako sunce kao kod mene..
nego me zanima, s obzirom na ovo zahlađenje da li bi ju trebala lagano spremiti u kuću ili da još ostane vani... i kam da ju smjestim? kad krenemo s grijanjem (s obzirom na malu dječicu) kod nas je jako toplo pa se bojim da mi ne rikne.. u boravku i kuhinji je oko 25°c, u kuhinji ispod prozora nema radijatora, ali je vruće od kuhanja
![]() |
|
Zagreb - zapad
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moja ruselija je još vani, također je hladno preko noći, vidim da joj za sada ništa ne smeta, upravo kreće obilje novih cvjetova.
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nisam mogla vjerovati svojim ocima, onaj mali komadicak ruselijice od jedva par centimentara, kod MK cvate, ma prekrasne su. Moram nabaviti i bijelu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
hvala ti na savjetu,dragu Free moram zamoliti koji pelcer ![]() ona ima zlatnu ruku ![]() U 9 mj,kažu znalci
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
molim iskusne za odgovor...pise da ruselije nesmiju biti vani na ispod 15C,da li se to podrazumijeva i vec sad-kod mene su jutarnje temp.pocele biti 7 C a dnevna normaln,pali sunce,mozda je pitanje glupo ali me strah da ih ne izgubim....
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Bijela obara s nogu.
![]() |
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
ooo
![]() |
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Predivne su Vam ruselije,svaka čast...
|
|
Rajna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |