Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 134> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da ... moš mislit kakavi si početnik sa takvim kapitalcima
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK ne šalim se uopće, ja sam to radila. Neke kaktuse sam prvo razdvajala, nemam pojma ni zbog čega zapravo, a onda sam skužila da je njima bolje skupa i da su mi puno ljepši kad su veliki i bujni, pa sam ih opet sve zajedno posadila, bez zezanja, tako sam uradila.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ok Glikice,ja sam zaista mislila da se šališ
![]() Ivany,ak si ti početnik,onda si te kapitalce nasljedila ili dobila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opet gledam i gledam i divim vam se svima
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro, jutros su me u firmi dočekali ovi prizori (još je bio polumrak!).
Echinopsis subdenudata cvate ove godine po tko zna koji put..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav....................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Jaooo schumy kako su lijepi!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno Schumy, znala sam da nešto imaš, ajde sad nastavi tako svaki dan, malo zaostaješ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj je već dao jedan cvijet, a sad se poduplao :
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Danas cijeli buketić
![]() |
|
![]() |
|
Ma prekrasan je !
Kod mene samo pupovi i to već dugo, koliko im treba da procvatu ? |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Čekam ga cijelo ljeto ima ukupno 18 pupoljaka sad se otvorilo 13
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Ovakvu ljepotu i treba čekati, nisam nikada vidio na ovoj vrsti kaktusa - N I K A D A (!!!!!) ovoliko cvjetova otvorenih odjednom. Prođi sve portale svijeta - nema šanse da te tko nadmašio i zato jedan BIG ![]() za našu Miss M. ! Dali je to Parodia leninghausii (?) Pozdrav i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Evo još malo moga "karusela", stvarno sam malo zaostao sa javljanjima pa nudim "popravak": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
miss - tvoj buket na kaktusu je za 10
![]() schumy ![]() mali kaktus - ovaj roza je prenježan prekrasan predivan ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, predivno, znači kod tebe "bodljići" ne posustaju?
![]() Kod nas se osjeti već dašak jeseni, noći su svježe a jutra "friška", mislim da će sada naši bodljikavci početi popuštati..... Pozdrav........schumy |
|
|
|
![]() |
|
Ako vam je narančasta boja po volji, evo moje rebutie arenacea u svoj svojoj raskoši, (slikano samo 2 dana nakon ovih već objavljenih fotki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je podled iz moje radne sobe kod kuće, čudna igra prirode, zar ne? Pozdrav..................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |