Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 21:24
da ... moš mislit kakavi si početnik sa takvim kapitalcima
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 21:28
MK ne šalim se uopće, ja sam to radila. Neke kaktuse sam prvo razdvajala, nemam pojma ni zbog čega zapravo, a onda sam skužila da je njima bolje skupa i da su mi puno ljepši kad su veliki i bujni, pa sam ih opet sve zajedno posadila, bez zezanja, tako sam uradila.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 21:36
Ok Glikice,ja sam zaista mislila da se šališWink

Ivany,ak si ti početnik,onda si te kapitalce nasljedila ili dobilaThumbs%20Down
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 21:37
 Mislim što se tiče znanja o njima,do prije godinu dana sam znala da mi se jedan kaktus zove opuntia i jedan mammillaria jer je pisalo na tegli dok sam ih kupila, a skupljm ih 10 godina

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 22:45
Opet gledam i gledam i divim vam se svimasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 08:14
Dobro jutro, jutros su me u firmi dočekali ovi prizori (još je bio polumrak!).
Echinopsis subdenudata cvate ove godine po tko zna koji put.....

Pozdrav....................schumy smile213
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 08:20
lipo ti je poćeja dan
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 11:18
Jaooo schumy kako su lijepi!!!!
sutnja je zlato....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 12:20
Krasno Schumy, znala sam da nešto imaš, ajde sad nastavi tako svaki dan, malo zaostaješ Wink.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 12:25
Ovaj je već dao jedan cvijet, a sad se poduplao :

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 18:09
Danas cijeli buketić
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 18:53
Ma prekrasan je !
Kod mene samo pupovi i to već dugo, koliko im treba da procvatu ?
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 20:31
Čekam ga cijelo ljeto ima ukupno 18 pupoljaka sad se otvorilo 13
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 07:14
Originalno poslano od člana Miss M. Miss M. napisao:

Ovakvu ljepotu i treba čekati, nisam nikada vidio na ovoj vrsti kaktusa -
N I K A D A (!!!!!) ovoliko cvjetova otvorenih odjednom. Prođi sve portale svijeta - nema šanse da te tko nadmašio i zato jedan BIG smile55
za našu Miss M. ! Dali je to Parodia leninghausii (?)
Pozdrav i Clap Clap Clap Clap Clap Clap za sve ostale kaktusare koji vrijedno "pune" ovaj podforum "Kaktusi u cvatu" kroz cijelu godinu !!!
smile84vas sve  - schumy
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 10:28
Originalno poslano od člana Miss M. Miss M. napisao:

Isplatilo se čekati cijelo ljeto ,  nešto neviđeno , Shumy je u pravu jedno velikosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 10:53
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Krasno Schumy, znala sam da nešto imaš, ajde sad nastavi tako svaki dan, malo zaostaješ Wink.

Evo još malo moga "karusela", stvarno sam malo zaostao sa javljanjima pa nudim "popravak":

Pozdrav................schumy  smile61
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 21:18
Pravo je uživanje ovamo dolazitiTongue

Evo i mog malog doprinosa

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 21:40
miss - tvoj buket na kaktusu je za 10

schumy padam na narančastiu boju

mali kaktus - ovaj roza je prenježan prekrasan predivan
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 06:55
Kaktusiću, predivno, znači kod tebe "bodljići" ne posustaju? smile55
Kod nas se osjeti već dašak jeseni, noći su svježe a jutra "friška", mislim da će sada naši bodljikavci početi popuštati.....
Pozdrav........schumy
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 07:07
Ako vam je narančasta boja po volji, evo moje rebutie arenacea u svoj svojoj raskoši, (slikano samo 2 dana nakon ovih već objavljenih fotki:

Ovo je podled iz moje radne sobe kod kuće, čudna igra prirode, zar ne?

Pozdrav..................schumy   smile213
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.