Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 407> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najprije da sve cvjetiće pohvalim
![]() a onda se mogu
![]() ![]() Bebolina, baš si ga dobrano skratila, no bit će bujniji
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Bebolina ima li reznica viška?
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Zainteresiran jako :D to je onaj po kojeg je Tajlanđanin došao?
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Danas je veliki dobio po repu
![]() Evo ga
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
ja nemam pojma joü kakvi su moji :( a i bile su ful mali vrhovi tako da ne znam bi li se primili
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Ima li tko da je slučajno orezivao bijeli pa mu je ostala grana viška?
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
wow ovaj mi je baš predivaaaaan oči mi ispadaju opet :D ja sam svoje spincirala bebolince mada neki su se i sami od sebe razgranali ko ludi... i stare sam isto malo porezala vrhove da se malo razgranaju.. trebala sam možda i prije ali šta je tu je :( |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Camellia,imas se zaista sa cime pohvaliti,prelijepi adeniumi,zdravi,raskosni
![]() |
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Da se i ja pohvalim sa svoja dva primjerka |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Bebolina,@ Pinus,bravo za vas i vase ljepotane,zaista oduzimaju dah!
![]() |
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
|
Grane su mu predugačke samo zato jer smo čekali prvi cvijet, da bi bili sigurni da je to baš taj kultivar kojeg je uzgajivać u poplavi izgubio. Sad kada je ta dilema iza nas, ništa me ne sputava da ga pošteno skratim i natjeram ga na puno bujniju cvatnju.
Javi mi se u pp s adresom gdje da ti pod žurno prekosutra pošaljem reznice!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() @bebolina, ovaj oduzima dah kako je lijep !
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Vidim da je nekome procvao sijanac
![]() ![]() Kirurški si s puno strpljenja podigao ljepotana, još da si rezove posipao cimetom
![]() Danas je pala konačna odluka o rezanju onog ljubičastog kultivata! Spremila sam supstrat i sutra krećem u potragu za odgovarajućom teglicom, ali sumnjam da ću u mojoj selendri naći išta od terakote...
![]() Da im je orezivanje bitno za cvatnju dokazue i ovaj moj (piandura) iz reznice. Dvije gornje grane mu nisam dirala kad i ostale, nego sam ih ostavila da vidim da li će biti razlike. Pokazalo se da te dvije grane koje su ostale neorezane nemaju eksploziju cvjetova kao što imaju ostale grane.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |