Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 00:32
Anđelkad nema bunara, samo vodovod pa kad stigne račun bit će smile227
Dijana 7566 dragoljub po drugi puta krenuo, bilo ga je i u cvijetnjaku ali pošto se je osušio ja počupala, ovaj u povrtnjaku mi nije bio na oku pa ostao i sad je lipi  Heart
Alad hala  smile78
Belica hvala, trudim se smile78

Lovro hvala, i pusa Lovreku mustri maloj smile95
Vijolica hvala hvala i meni su super i mogu ti reći da se dobro drže na ovim vrućinama njih skoro da ni ne zalijevam Smile
Dadinica  smile211 pa ti živa smile227  smile80
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 17:41
koliko bujnog cvjeća i sve
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 17:42
Vidio sam i ciperus zaboravio sam reći
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 19:42
Prekrasno smile64.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:03
Dmirce obožavam ga, hvala ti još jednom smile78
Maris40 hvala smile78 i hvala  što ste navratili Smile
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:13
prošetala i ja kraj tvog cvijeća....Clap
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:30
Anthea dobro mi došla smile78
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:42

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:46

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 10:57

Prvi mali, mali Heart od ove vrućine ne može ni rasti

Još jedan listek Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:03
Moje čuvarice Embarrassed

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:15
Svega po malo

Mladi Coreopsis  Smile

Dvije su (štetočine) da nebi bilo zabune Heart  jin i jang

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:19

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:24
Kako sam lijepi Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:28
Imamo mi i lucenice, samo ne znam kad će biti zrele, jer očito velike neće biti smile96

Evo tu je kao velika Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 11:30
Jesen smile39

A i Klepetan je otišao  Approve
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 18:33
Eto mene opet malo i sve mi je a imao sam i ja tu daturu ili kužnjak neznam kako ti to zoveš tu bjelu trubu pa mi se ,ali zato je kod tebe sve
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 18:45
Svega pomalo ali prelijepo
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 18:46
Originalno poslano od člana dmirce12 dmirce12 napisao:

Eto mene opet malo i sve mi je a imao sam i ja tu daturu ili kužnjak neznam kako ti to zoveš tu bjelu trubu pa mi se ,ali zato je kod tebe sve

Biti će sjemena pa će je na godinu biti i kod tebe Smile
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 18:47
lubeniceeeee - obožavam ih

prkos ti je prilipi i tako je bujni... sigurno je domaći a ne iz vrečice   
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.