Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 134> |
Korisnik | ||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
Mali kaktus...pa vidiš da smo zajedno ja i ti na mom postu ...nisan se sama uputila ...e
|
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Ja imam cijepljenu na pereskiopsis još je mala ali od kad sam ju dobila dobro je narasla isto ju držim u sjeni, kad ideš slijedeći put kod Zvoneta slobodno mi kupi jednu da imam jednu i na vlastitom korijenu. Ove godine sam zakasnila imao je Sekelj na flori doduše malecke ali na korijenu. Slijedeće godine ću ga nazvati i rezervirati neke koje još želim prije flore da mi spremi.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
mk, ti si već trebala svratiti.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
naći ću ja tebe jednoga dana ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ivany,Miss M,Pinus,uživanje je dolaziti ovamo
![]() |
||
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
@11111- ružo, uvijek dobro došla.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
miss,ivany,pd,mk,glickica
![]() pinus ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
@Miss m, @ moon, Obregoniu sam kupio ovo proljeće od Zvoneta u Litiji. Na netu je dosta podataka o uzgoju a i sam Zvone je dosta pisao o uzgoju Obregonia. To me je odvelo na pravi put. Cijelo ljeto sam ju skrivao od direktnog sunca i držao u svijetloj sjeni. Ovih dana cvijeta po drugi puta. Imam dvije obregonije različitog habitusa u kolekciji i oba dvije cvjetaju. Evo ih tu u društvu sa strombićem i demsiem. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
pinus...krasna je
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Bravo Pinus super ti izgleda obregonia.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Za sve velikii |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Na mojoj omiljenoj temi prelijepo kao i uvijek!!!!
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/echinopsis/49172.aspx]
|
||
![]() |
||
|
PlavaDigitalna,Moon,prelijepo
![]() |
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
Preeedivni kaktusi
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |