Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 12:30
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

MMM... njam njam. Ps. valjda račun za vodu ipak nebude tak veliki, ako ništa drugo barem znaš što jedeš. a kad račun dođe- zažmiri malo.

LOL zažmirit ću ovako smile39,ali nema veze,kako kažeš barem znam šta jedemo WinkTongue.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 12:45
i ja bih :

Naravno ,paradajzek se morao  odmah i isprobati,a najbolji je u kombinaciji s mesekom

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 12:58
Glikica Hug,slasni su paradajzeki,posebno je fin onaj veliki žuti,iznenadio me okusom i slatkoćom.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 21:06
Maris ja se napala kod tebe i bilo je njam, njam
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 22:01
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Maris ja se napala kod tebe i bilo je njam, njam

Samo daj LOL    smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 22:51
I ja ... i ja !
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 22:55
smile92krasno
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 15:36
Ajmee kakva berba Svaka cast,draga,skidam kapu
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 20:14
...e draga maris, jesi prava kraljica povrćaStar...toliko različitih boja i oblika paradajza niti sam znala da postoji, a bome u životu nisam vidjela...a fotke su ti prvorazedne, bravo, bravissimoClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 22:02
Gute Fee,Moon,Tea,  Retriver Sara smile79
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 00:11
Ajme,cure mi sline na sve ove predhodne rečenice i slike.Idem si pojesti malo pancete i kukuruznog kruha (sutra mi u goste dolazi prijateljica koja je kao 3 mene pa ću si ionako izgledati šlank).
Da sam znala da skupljaš razne vrste paradajza sad bi imala moj mini-žuti-kruškoliki.Pošaljem ti prvom prilikom.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 14:10
Krasno raznovrsno domaće povrće. Mljac!
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 21:50
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ajme,cure mi sline na sve ove predhodne rečenice i slike.Idem si pojesti malo pancete i kukuruznog kruha (sutra mi u goste dolazi prijateljica koja je kao 3 mene pa ću si ionako izgledati šlank).
Da sam znala da skupljaš razne vrste paradajza sad bi imala moj mini-žuti-kruškoliki.Pošaljem ti prvom prilikom.

Može,naravno,imala sam taj kruškoliki žuti prije par godina  ali nisam ostavila sjeme.Ona tvoja panceta i kukuruzni kruh isto dobro zvuči.smile78
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 21:51
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Krasno raznovrsno domaće povrće. Mljac!

Hvala smile78.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 12:36
divim se i neman riči ... meni povrče ne uspjeva

što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 15:02
gdje si? Sad kad si se vratila s godišnjeg, sigurno radiš ko luda u povrtnjaku .  I tek toliko da znaš- ubila si me s ovim slikama meseka i paradajza ....
belica,zagreb
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 15:29
isusek, isusek koji predivan paradajzek smile50 samo vrijedno skupljaj sjemenkice svih njih WinkLOL
paprika je isto predivna
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 15:23
Hvala svima na posjeti smile78.
Belica,tu sam ,na vrtu sada samo berem ono što je za pobrati,čupam ono što se posušilo(ima i toga)...jučer sam iskopala svu mrkvu jer ju nešto jede pa da spasim ono što se da...

Konte,skupljam sjemenke ,naravno,bit će dajzeka svih vrsta WinkTongue.
11111 Hug.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 22:18
Nočne frajlice

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 22:20
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.