Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica lijepi su,nek se oni samo ponavljaju
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() I pitam se sad, gdje sam dosad bila, kako se prije nisam zaljubila u njih !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni kaktusi Glikica, Mali Kaktus i svi ostali!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Svima veliki
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vatromet boja i cvijetića !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Glikica, Mali Kaktus, Miss M., 11111, Jagoda, divotica...
![]() Schumy divna je godina, ali se nadam da ce nam svima svaka slijedeca biti jos bolja ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Predivni su! Plava Digitalna koji je ovo na zadnje tri slike?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Uživancija ovako nešto vidjeti !
Nešto nam Schumy i Klimatis zakazali ovih dana, a sigurna sam da i kod njh ima toga svašta lijepoga ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ivany, to ti je Mammillaria boolii.
![]() Stvarno me ušokirala kad sa vidjela da se sva odjednom rastvorila, ocekivala sam da ce po 2-3 cvijeta otvarati. ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Preeedivni kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
PlavaDigitalna,Moon,prelijepo
![]() |
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/echinopsis/49172.aspx]
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Na mojoj omiljenoj temi prelijepo kao i uvijek!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za sve velikii |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Bravo Pinus super ti izgleda obregonia.
|
|
![]() |
|
pinus...krasna je
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |