Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 120> |
Korisnik | ||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
šta reći drugo već prava si umjetnica....satek je originalan,unikat....
![]() |
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
..a ovo je lišće puzeće...ne cvate, al i lišće je prelijepo...
![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...neki dan sam si ukrala još malo više vremena...ma ne Lovrek je nirno gledal crtić..pa sam mogla, u miru, kolko tolko...macati...
ovaj "podložak" za sat smo kupili za 5 kn na sajmu rabljenih stvari...sliku pred tim sam negde pohranila i nemogu je naći...a sad izgleda ovak... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Drage moje..da ipak zajedno kolko tolko zaželim dobrodošlicu u moje /naše dvorište...da me ne optuže da nabiram poruke, onak pojedinačno...
![]() ...flover ... ![]() dadinica... ![]() ...floramye....niknule neke ehinacee...koje? čekat ćemo!... ![]() free...ne dovodi ljude u zabludu.... ![]() ![]() aha...smajlić za tebe... ![]() glikica....uvijek si dobrodošla... ![]() fany... ![]() camellia... ![]() Mari... ![]() ...alad... ![]() ...MK... ![]() ...otok... ![]() ...svesa... ![]() ...andina... ![]() ...ksan... ![]() ...kamilica... ![]() ...anaida... ![]() ...EN... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Lovro je medeni
![]() cviječe ti se super drži ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Moje dvorište nema baš puno sunca, kaj u ovakvim situacijama i dobro dođe...trava je ipak suha, no cvjetkice dobivaju prolaznu ocjenu... Vajgela je u proljeće slabo cvala, jer sam je rezala u rano proljeće...zato je sad iznanadila.... |
||
|
||
![]() |
||
|
ajama, dobro došla u moj hlad! ..je, to je moj Lovrek! šetala i ja kod tebe ...prekrasna ruselija i crveni hibić! |
||
|
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
pridružujem se komentaru na ovu sliku lovrek je najjjljepši ali nemam prigovor ni na vrt jako lijepo |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Ovaj cvijet sa bijelim šeširićem je ipak najljepši ![]() Divno cvijeće i novosti a vrt ti je u dobrom stanj obzirom na sušu...
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
lepe kate su meni najdraže
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prekrasno ti je cvijeće,sve zeleno kao da kiša stalno pada.Kod mene ni z od zelenila pa ću se rado virtualno preseliti kod tebe.
![]() |
||
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
Cvijeće ti je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sve ti je krasno.
Moji su kozmosi davno osušili, a astre sam jučer počupala, narasle su jedno pet cm i ni makac dalje. |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Evo i mene v Varaždin! Prekrasno ti izgleda cvijeće, vidi se da Lovrek i ti marljivo zalijevate!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
|
![]() |
||
Moj Osijek pun je sunca!
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Uvijek lijepo
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Baš ti je lijep vrt! Cosmosi zakon, a cvetek z belom kapicom pravi slatkiš!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
prekrasan Lovro,prekrasno cvijeće,
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lako je tebi imati tako lijepo cvijeće kad imaš dobrog pomočnika
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |