Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pinus.nisam znala .hvala ti lakše ću svoje identificirati
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pinus, stvarno je jako lijepa !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
o da Pinus, prava ljepotica ! Znam za tu stranicu, odlična je.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
glikica, MiraK...lijepo ste se ponovile
![]() Pinus....prekrasna je i oblikom i bojama, kao što sam rekla, kao šećer
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Djevojke pogledajte kod Petra Lapšina ako slučajno ne znate za njega. Dobra stranica o sukulentima. Ova (klikni) Echeveria pulvinata "Ruby" je na početku sezone bila zelena, no pogledajte ju sada: |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Belica.
Ružo, u OS u Baumaxu. |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
glikice...prekrasne su
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ova s lijeve strane čini mi se da nije, a ova s desne je echeveria pulidonis.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Na ovoj piše " kaktus", po meni bi i to trebala biti escheveria ? Jel se slažete ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kupila sam ove dvije biljčice i na teglicama piše" crassula gemischt", no meni se čini da su to obje escheverie, što kažete ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belica....mogla bi biti
|
|
![]() |
|
mene najviše podsjeća na echeveriu imbricatu, ali nisam 100% sigurna.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
belica....pogledala sam echeveria cv. avalon i mogla bi biti
|
|
![]() |
|
Nije aeonium Moon, echeveria je , imam i ja takvu istu ali nažalost nisam joj našla naziv još da sam 100 % sigurna, ali mislim da je echeveria cv. avalon
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pretraživala sam internetske stranice za Echeveriu Setosu i meni ovo uopće ne lići na nju, a onda slučajno otvorim stranicu s aeoniumima i pronađem Aeonium ballerina spin variegation
slika s interneta
![]() Meni se nekako čini kao ova moja biljka, što vi mislite?
|
|
![]() |
|
belica...ovih puno na hrpi - to je od tvojih listića
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |