Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga EN, samo dođi i prošetaj kad god stigneš, samo pazi ovih dana i moja zimska trešnja počela crveniti, nemoj da ju Enrico vidi
![]() Dijana, vidimo se danas ? ( nadam se) Nina, drago mi je da si došla kod mene, hvala na komplimentima, imam svašta, a još svašta si želim. Moon, draga, jezerce mi je dugogodišnja želja, sad ga imam, a kao što je Free rekla, ima tu posla, al u tom i jest fora, tu se stalno nešto može raditi. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
krasno ti je sve,ali maleni je najljepši cvjetek bakin.....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jezerce bogme divno napreduje, još kad ga popuniš biljkama ...
I bakin cvijetić je naravno prava mala slatkica. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A sad da vam predstavim svoj najslađi " kaktusić", srećica bakina !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Mali slatkiš
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bako, "kaktusić" ti je ipak najljepši cvijet u vrtu, tek da se zna!
Još kad nauči čupati, ovaj mislim "berati" cvijeće...Pa mora se apćihati, ne? ![]() |
|
![]() |
|
jezerce polako napreduje, lopoči rastu...
![]() Kaktusi luduju : ![]() ![]() ![]() ![]() a i na ovo sam se navukla ![]() pa sad ih i sijem i patim se: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
prošla sam tvojim carstvom, pazeći na bodljice, i kao što si rekla,divotno...samo mi nešto nije jasno... onaj mnogoputa spominjani kaktus-pišonja, jel mu je to bio pup ili cvijet...jesam li nešto propustila?
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
joj preslatki su kaktusići u cvatu......
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Auuu, ljepote kod tebe, Glikice!!!!!! Toliko razlicitosti, i tako lijepo ukomponirano, pravi strastveni biljkoljubac!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kod tebe čuda kao u priči. Jedan kaktus erotičan, drugi trudan... ili je to povezano?
![]() No, no, budimo ozbiljni! Kaktusi su ti za desetku, a i bebači su prekrasni! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jezerce
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Evo i ja prolistala svih tvojih 20 stranica.Mogu reći da sam uživala,cvijeće ti je predivno a posebno kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Al si mi zato napunila dušu i srce svojom vedrinom i ..... ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bakin cvjetek je ipak najljepši
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hvala curke svima na posjeti, dođite mi opet !
Moja mala Elena će uskoro 9 mjeseci, iduće cvjetne sezone će ona svojoj baki pomagati, a kako ćemo tad sa kaktusima stvarno ne znam . Kamilice, onaj kaktus je priča za sebe, to ću ti opisati jednom na kavici. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |