Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedan jedini od 7 ali vrijedan :
![]() Stockrosen ili ukrasni sljez : ![]() ![]() moja lantanica : ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sarica , sjecas se ?
![]() |
|
![]() |
|
Tak sam sretna sa tekomom i glicinijom kao i ovom uspomenom na Lic , koju je M. dobio od Nataly :
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Sarica , prije se kod nas znalo reci da Zagorje "lepe Kate" i cinije spadaju "zavieke" skupa !
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...svaka čast ružama, ali Lepe Kate su ti predivne
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan cvjetni i povrtni kutak
|
|
![]() |
|
Glikica Sveza curice , hvala vam na posjeti i lijepim rijecima OtokMaris svakoj pojedinacno veeeeeelika
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepi ti je vrtek draga,u povrtnjaku ima svega,a tek slika terase s oleanderom ....,idealno mjesto za relaksaciju i sanjarenje.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evi mene napokon u pohode. Baš ti je lijepo, šareno i veselo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
opet me oduševilo tvoje cvijeće,krasno
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Oho, pa ovdje se puuuno šareni ! Lijepo, jaaaako lijepo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Draga Carol , kad bi ja imala onako lijepi brijeg kao ti onda bi srnice dosle k meni ali ovako .......
![]() Dragi moj MireK , da znas kak' sam te zeljna vidjeti ! Moj M. i ja cesto pricamo o tebi i tvojem suprugu ! Also , kad vam se stuca - to smo mi ! ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divno ti u vrtu draga
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga, zagorski vrt bez Lepih Kata nebi bil zagorski, i opet ponavljam za ruzice, bas su ti krasne ( kad neces hraniti srne s njima
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Danas sam vidjela u Baumaxu adenium velicine kao moj - cijena 82 kune !
To mi se cini jako skupo ! Da li sam u pravu ili imam krivu sliku pred sobom ? |
|
![]() |
|
Hvala draga Ksan ! Danas su nam najavili daljnju susu , sve nade da bude kisa padala propale su !
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opet sam bila i uživala u tvome cvijeću, prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
A ovo je moj jedini adic od 10 komada , koji sam uspjela spasiti nakon onog ledenog povratka :
![]() |
|
![]() |
|
..... i jos :
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...... i jos malo :
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |