Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 134> |
Korisnik | |
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivany, to ti je Mammillaria boolii.
![]() Stvarno me ušokirala kad sa vidjela da se sva odjednom rastvorila, ocekivala sam da ce po 2-3 cvijeta otvarati. ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Uživancija ovako nešto vidjeti !
Nešto nam Schumy i Klimatis zakazali ovih dana, a sigurna sam da i kod njh ima toga svašta lijepoga ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Predivni su! Plava Digitalna koji je ovo na zadnje tri slike?
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Glikica, Mali Kaktus, Miss M., 11111, Jagoda, divotica...
![]() Schumy divna je godina, ali se nadam da ce nam svima svaka slijedeca biti jos bolja ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vatromet boja i cvijetića !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Svima veliki
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni kaktusi Glikica, Mali Kaktus i svi ostali!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() I pitam se sad, gdje sam dosad bila, kako se prije nisam zaljubila u njih !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica lijepi su,nek se oni samo ponavljaju
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ovo je današnje stanje, ma ponavljaju se cvjetovi, ali neka ih :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
preee krasni cvijetovi cure !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Svi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Miss M,prelijepi su
![]() |
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Gymnocactus vierecki, coryphantha, astrophytum capricorne
![]() |
|
![]() |
|
Nešto si mislim, da li bi bilo pametno da otvorimo temu " prezimljavanje kaktusa i sukulenata" ? Naime, čini mi se da mnoge muči taj problem. Da pokušamo barem po rodovima odrediti koji vole svijetlo mjesto, koje temperature, koji se bar ponekad zaliju, a koji nikako itd....
Ako mislite da treba takva tema možemo ju otvoriti ( meni bi dobro došla). |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasni su vam kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Kaktusi su vam predivni
![]() |
|
![]() |
|
Bravo svima za kaktuse
![]() |
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Glikica wow nevjerovatni cvjetovi.......
![]() 11111 takodje divni cvjetovi,divim se ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |