Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 05:49
Ma svima nam je nekako cvijeće malčice podbacilo ove godine, nema veze ovo vani je zaista nemoguće, jer čini mi se da i kad zalije čovjek da je to sve ništ. Imamo mi još puuuno cvijetnih godina pred sobom, a i jesen će nam sigurna sam biti lijepa, pa čim nam donese malo kišice - svi ćemo živnuti. 
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:02
naida, svesa, anabistrica, belica smile79
jučer smo mm i ja bili kod naše štefice.n od koje sam dobila toliko divnih cvjetova da vam moram pokazat
ovu veliku i krasnu daturu

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:10
smile57    pozzzzzz smile90
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:14
lilie ne  smile43bit će sjemena smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:22
4 lantane sa korjenom i plumbago

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:46
bravo, nadarila te štefica šakom i kapom Clap sada nek ti sve sretno raste i buja.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 23:10
belica Hug
ovaj delfinijum ima opet cvijet

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 07:36
Da ja vidim što je novo u tom vrtu Slavonskom ? Lijepo, lijepo, znači treba češće otići "kao" po slavinu, uvijek se nešto zgodno nađe, pa od kad se cvijeće prodaje na odjelu sa slavinama ? Wink
Krasno ti je cvijeće, sve je lijepo !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 10:08
Glikica znaš kako se kaže "tko umije njemu dvije", kad god nešto trebamo kupit navedeš ga na trgoviski centar gdje ima i cvijeća Wink smile78
a sad moja zimska trešnja

kad je bio Enrico obrao sve crvene plodove prepolovio ih i poslagao na tacnu sva sreča da nije probao, al sam se prepala kad sam to vidjela, kad sam ga pitala kako da nije probao jesti on kaže nisu mi izgledale zrele Wacko
duranta

budlea

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 16:08
smile141za cvijece
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 22:44
štefice.n Hug
kod mene se još nađe pokoji cvijet ruža

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 06:52
Nonice, cvijeće ti jako lijepo izgleda, vidi se da jako brineš o njemu. Uh, i ja sam pretrnula kad si napisala kako je Enrico ubrao zimske trešnje... Koliko je opreza potrebno s djecom! Joj, joj. Hvala Bogu da ih nije probao, dobrog anđela čuvara ima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:48
ma pametan je Anaida on smile86
evo kako moje ljubimice Boa i Rea provode večinu vremena

hoyu sam prije mjesec razmotala i sad je puna cvjetova

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:22
Predivno cvijeće! Duranta mi je ipak favorit...
Enrico je malo oponašao baku i mamu kad srviraju paradajziće, samo mu se ovi njegovi nisu svidjeli na izgled, pametno malo
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 10:02
dadinica oni u Italiji uz svaki obrok jedu mozarelu i šeri paradajz i vjerovatno su mu sličile šeriju, sva sreča pa nije bilo mozarele Wink

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 22:06
prekrasna mi ova zadnja slika smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 00:04

Sve je lijepo , bas sve ali ove dvije  "uspavane"  ljepotice su naj naj !    smile55
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 00:31
smile199  smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 11:48
hvala vam cure što navratite kod mene drage ste mi gošće Hug
fizalis od ove suše već suh

fiojlice ili šeboj se dobro drži , povremeno ga zalijem

begonija

fuksija mi je nešto loša ove godine

uostalom nije jedina Wink

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 12:14
krušna peć mpm danas služi samo kao ukras i sjeća na neka davna lijepa vremena

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.