moj zen |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pope dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 53 |
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
pope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 53 |
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
imam ovaj cvijet ako netko zna koji je..
listići stalno otpadaju neznam sta da radim više trenutno sam ga iz pitara u vrtal posadila.. '>[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s442/pope1983/44b97a5d.jpg" /> |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
hvala vam silvy, anthea i flover na dobrodošlici..
flover nije moje djelo, ali na stari pitar(cvjetar) obložiš ga kamenjem i školjkama sa cimentom i lipilom... meni su jako praktićni tamo di puše bura nemože ih baciti..jedina mana ovim većim šta su teški a ja volim premiještati stvari ![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
dobro nam došla....prekrasnog cvijeća imaš,a posebno su me očarali cvjetari....jel to tvoje djelo,i ako je kako si ih napravila(ako nije tajna
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
pope,
uživan va tvojen cviću, a još više va morskim važami. Predivan vrt imaš ![]() |
|
![]() |
|
danas počela cvitat ciklama..
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
hvala vam svima na lipim ričima
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Pope dobro došla i dugo se družila s nama, prekrasno je kod tebe!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Dobro nam došla Pope,prekrasne su ti biljčice a posebno mi se sviđaju tegle s kamenčićima i školjkama
![]() |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Pope, dobro došla u ovu veselu i raznoliku družinu. Tvoje saksije su divne, baš onako prave morske. I ne samo saksije, sve je lijepo. I lijep pozdrav iz Banjaluke ti šaljem.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla Pope,lijepi vrt imaš sa zanimljivim detaljima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga Pope, dobrodošlica i od mene !! Dugo se sa nama družila i sretna sa nama bila !!
Teglice su pravi sladkiši, kad nebi to bili oni ljepotani zasađeni u njih !! A tvoja sjenica je pravo mjesto za odmoriti se nakon dugog vručeg dana !! MMMMMM, a jasmin kad zamiriši dvorište i sjenicu !! Lijepi pozdrav ti ostavljam !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došla u društvo ljubiteljica-ljubitelja,cvijeća.
Došla si u društvo ,koje živi život ![]() prekrasno ti je
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hvala ti aralija..
cvjetić i za tebe
![]() |
|
7 bisera...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
pope i od mene dobrodošlica. Vidim da će tu biti svega lijepoga, ali meni osobno kameni pitari i to strogo morski su BR. 1
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Hvala ti otok
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Zgodna sjenica, lijepi pitari od kamena i krasno cvijeće. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |