Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R.Sara, bas je krasna ruselijica.
Nina i tvojaa bijela je raskosna, a cini mi se da u pozadini skrivas i crvenu. Ja sam svoju poklonila kceri na moru, nebi je niti primjetili pored vasih, ima svega 10-ak cm, a jos mi ju je i vjetar srusio, pa se sva polomila.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...hvala nina...baš sam ponosna što mi je uspjelo tako lijepo je oporaviti
![]() ...no, ova tvoja bijela ruselija je nešto fenomenalno, zaista si pronašla pravi izraz...raspomamila se od ljepote ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
kakva lijepa slika medju neboderima! Jako lijepo djeluje u bijelom pitaru, Sara.
Evo moje bijele danas, raspomamila se: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
..draga Carol, nešto sam izgleda sprčkala s prijašnjom fotkom, no evo jutrošnje:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kaj se dogodilo sa tvojom slikicom Sara ? Probaj molim te ponoviti, da vidimo tvoju ruseliju.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Glikica, Sigurno ću te poslušati,već sam o tome i ražmišljala
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
nakon što su je u proljeće potpuno obrstli vrapci moja se ruselija lijepo oporavila:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Hvala Vam na dobrodošlici,ljepo je biti u takvom društv<3
|
|
Rajna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Belina, pa ti imaš izvrsne uvjete za držati ruselije, čak negdje u zavjetrini ih možeš imati cijelu godinu vani.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasne ruselije imate
![]() Jedna ljepša od druge, mislim da ja imam sve uvjeta da udomim takvu biljkicu,sada u potragu,sviježija su jutra pa se puno toga može planirati.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Dali u Osijeku na tržnici ima'AKO NEMA DALI SE MOŽE DOBITI PELCER'ja ču polako stavljati slike svoga cvijeća,imam ga dosta a volim sve cvijeće.. |
|
Rajna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala na informaciji,morat ću i ja do tržnice. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
stefica.n moze se oziliti i u vodi.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slavonko 1, može se pelcati granćicom,kao i većina drugog cvijeća
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Arim, kod nas na pijaci jučer, imali su i bijele, ali male, pa sam rekla teti da ću i nju kupti samo kad malo naraste i procvate, da budem sigurna da je bijela.
|
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Pa gdje je nađe,nisam ih vidjela nigdje u prodaji?Prelijepa!
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Ruselije prvi put vidim,prekrasne su...Dali se to sadi pelcerom?
|
|
Rajna
|
|
![]() |
|
A evo mi ruselija, našla ja, Free daleko je 09. mj, ja kad zapnem za nešto .....
Ripsalis je ipak zapelcan... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
U svakom slučalu, Lavanda hvala na informacijama, još samo da mi je naći i sve ostale vrste.
|
|
|
|
![]() |
|
Koji god da jest, danas je dobio mješavinu substrata za orhideje i malo treseta, puno vode da je procurilo . Slijedeći tretman mu je špricanje i gnojivo za orhideje, kao i njegovim rođacima.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |