Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jagoda,prekrasni su
![]() Miss M,to si ti na straži bila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() Ulovila sam ga |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno, Jagoda, baš lijepi cvjetići, stvarno, najstvarnije.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo malo i mojih bodljića....
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasni su vam cvatući bodljići GLIKICA, MALI KAKTUS, BELICA, KLIMATIS, PLAVA DIGITALNA...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prelistala sam po stoti put svih 80 strana.... ako sutra čujete da me srce izdalo onda znajte da to nije od vručine nego od schumijevih i pinusovih kaktusa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK, pa to baš i nije malo, krasni su ti.
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
moji odavno nisu cvitali
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
možete li otvoriti ovu stranicu na fejsu?????????????
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4264979110869&set=a.1104072330175.2018111.1477743044&type=1&theater |
|
|
|
![]() |
|
ovo planiram napraviti za ovu zimu.....jel sigurnije ovako ili da ih spremim na spavanje u negrijanu sobu na katu di niko ne živi???
http://www.cacturados.com/foro/viewtopic.php?t=13025 |
|
|
|
![]() |
|
PD super, a mene zanima i onaj predzadnji ? Što je to ?
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica,PlavaDigitalna,prekrasni cvijetovi
![]() PD,znaš li ime ovog zadnjeg kaktusa'
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Bravo za sve vas i vase kaktuseke, pogotovo za one koji cesto postaju i nisu lijeni poput mene
![]() bas sam uzivala ![]() Kod mene cvatu vecinom ponavljaci koje necu stavljat, evo nesto novoga |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
evo jutrošnje novo cvijeće:
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Klimatis,svi su ti diiiiivni,ali ovaj prvi dvobojni je full extra.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Belica prekrasan je, kao da je od svile
![]() Klimatis svi su ljepi ali ovaj prvi, presladak je ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opet sam zavirila da napasem oči ovim divnim cvjetovima bodljikavaca.
Predivni su! ![]() |
|
![]() |
|
I meni je rebutia prekrasna, boja posebna.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |