Retriver Sara slavi |
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan
p.s. nadam se da si ga ugodno provela sa svojim najmilijima. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koka moja, sretan ti rodjendan!
Falis mi puno i jedva te cekam zagrlit. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ljudi dragi...čestitari moji dragi...znani i neznani...koke moje!!!... apsolutno ste me raznježili svim ovim krasnim čestitkama i lijepim željama...sve vas puno volim, a posebno gospinu travu...zna žena znanje...Konte moja draga, znaš da te volim, ali njega ne diraj! Ak buš dobra, možda i ti za sljedeći roćkas dobiješ nekaj sličnog...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti draga Cimi, prekrasan buketić si složila, tako elegantan i profinjen...čuvaj sjeme, hehehe
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga Sara!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam lijepa, cure drage
|
|
zagreb |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam na Marsu, pa nemam pojma koji je dan.
Stoga sa zakašnjenjem, želim ti sve najbolje za tvoj rođendan!
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Najdraza sretan rodjendan i dobro zdravlje zelimo ti od nas dvoje
Asche auf meinen Kopf ! Kako sam mogla zaboraviti ? Tebe zaboraviti ? |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara oprosti što kasnim...Sretan ti rođendan sa zakašnjenjem i naravno puno zdravlja i lijepog cvijeća....
|
|
sutra je novi dan
|
|
pik dama
Nedavno posijan Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga Sara!poprilično kasnim jer sam bila izvan pogona.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala svim zakašnjelim čestitarima...ne brinite, nikad nije kasno poželjeti nekom lijepe želje...hvala još jednom!...
|
|
zagreb |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ti saljem lijepe zelje za sve sto sam propustila..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jednog zakašnjelog četitara.... Draga Sara od srca ti želim sve naj,naj !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koka ....sritan i veseo rođendan ti želim i neka ti se ispune sve lipe elje i željice
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara, neka od ovoga dana započne ispunjenje svih tvojih snova! Sretan ti rođendan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
Svako dobro, puno zdravlja !
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |