Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 236237238239240 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@dženi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() Od mojih 12 sjemenkica,2 su ubrzo nikle,sad su vec 1,5 cm i imaju sitne male listice.Od ostalih vidim pomalja se korjencic bijel,jedna je sjemenka struhla,al nadam se bar jos kojem buceku,da bi mogao porasti. Reznicu pratim,kao da se vide sitni listići gdje su oni stari otpali.Zemlja je jos vlazna od kad sam je posadila,pod bocom je pa ne gubi vlagu. |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala. Prekrasno!!!!!!
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Znaš ti što nama treba ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
hvala.nježan ,nježan podsjeća me na mladenkin veo
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Savršen je!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasne biljke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
@Pinus hvala za savjet oko dohrane.
![]() @Bebolina,tvoj ljubičasti adenium je prosto savršen!Nemam riječi ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
marsha, ako imas praska za zakorijenjivanje mozes ga uronit u to malo, pomoci ce.
pogledajte ovo, danas me iznenadili blizanci iz jedne sjemenke :D ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala Bebolina na savjetu.
|
|
![]() |
|
Da je bebać moj, ja bi ga laganini namazala medom, stavila u rahli supstrat, zalila i pokrila bocom.
Ti sama odlući kako ćeš s malenim, to je tvoja bebica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 236237238239240 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |