Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 407> |
Korisnik | ||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onda bez meda? Da ostavim malo da se sasuši dio prije nego ga stavim nazad u zemlju? I da li da ga zalijem onda?
Puno pitanja...... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Bebolina, skvrčeni dio je sasušen. Da ga odrežem do zdravog dijela trbuščića? Koliko da se suši prije nego opet ide u zemlju?
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Bebolina, odrasli su mi na kišnici, međutim sad mi je ponestaje po ovoj vrućini pa sam se mislila prebacit na vodovod. Pinus, stvarno su buce. Moj najdeblji je svega 1,5 cm. |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Glavno da su spašeni
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
divni su bez obzira na boju
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
bebolina...koji cvjetovi, boje
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ovaj ljubičasti doslovno mami uzdahe divljenja!
A ono s oštećenjem na kaudeksu se i meni dogodilo, ali ne zbog pijeska nego zbog krute površine. Zaključujem kako to znači da i površina mora biti jednako rahla kao i sam supstrat. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Baš je lijep...
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo i gluposti koju sam napravila
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
@Pinus, sve je dobro dok zbog bebilinaca ne skačeš preko metle
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
S kakvom vodom zalijevate svoje adeniume??
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Vidi, vidi, kako se lijepo uspravio! Slatkić! Eto, to je dokaz da uopće nije bitno kakvog su oblika kao bebe, svi oni kad-tad dođu na svoje. Pinus, tvoji su bebolinci izuzetno napredni! Svaka čast! Kopiram sve tvoje savjete u jedan dokument i ubuduće ih uzgajam po tvom receptu (mislim da su nam klimatski uvjeti vrlo slični). ![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
@dzeni, adeniume sam počeo prihranjivati nakon trećeg para listića. Uptrebljavam uravnoteženo mineralno gnojivo + mikroelemente.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |