Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 37> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno cvijeće, ruže, klematisi, lisnati kaktus, božur, predivno
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je prekrasno, nemoguće je ništa izdvojiti. Samo me jako interesuje ime onog jako rascvjetanog drveta. Božanstveno izgleda.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Ajama, to je Spiraea billardi -ljetna suručica.
Kamenjar, krumpirku stalno otkidam vrhove, od proljeća pa do jeseni, a tegla mu je već premala, moram ga češće zalijevati , po dvaput dnevno. Dadinica ako si mislila na drvo što cvate žuto, to je Laburnum x watereri- nagnoj ili zlatna kiša. Štefica.n, Aralija, Mari 5510, Svesa, Moon, drago mi je što ste svratile u moj vrt! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a evo i našeg čuvara... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
OSTALA SAM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
opet sam došla i ostala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vrt ti je krasan, tako bujan, rasvijetani, mijau i vau društvo preslatko, ali najslađe mi je ovo . . . .
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da se ne naljuti na mene tvoj krumpirko, njemu ću se iznova uvijek diviti kao da ga vidim prvi put !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš sam se lijepo prošetala po tom bujnom vrtu. Tu je sve tako svježe, uopće se ne vidi da nemilice prži. Sviđaju mi se i biljke i peso i mice-mace i voće i povrće...Sve razmišljam da bih se potajice uselila tu pod neki tvoj grm i ljetovala
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne slike
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivne slike i vrt
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne i slike i vrt i biljke i sve da ne nabrajam.Slažem se sa Horti.Dođe mi da se uselim sa suncobranom.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ovo je doista
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Mogla bi se i ja useliti u tvoj prekrasan vrt,pitam se samo ima li koja biljka, a da je ti nemaš?Uživala sam u njemu,a tebi
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
mogla bih ponavljati sve komentare od cura za tvoj vrt i divne fotografije , ali samo ću reći da sam jutros šetala i šetala i zaista uživala u svakoj slici. Jednom riječju - predivno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |