Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242243244245246 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon, od svih sijanaca iz njegove generacije on je najnapredniji, baš odskače i u širinu, i u visinu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...sijanac ima prvo rođendan i dat će ti cvjetić - bravo, lijepo izgleda i baš je velik za jednogodišnjaka.
Pijandura super izgleda, znači gode im i rezanja i sunce i prženje, samo treba dodati vodice.
|
|
![]() |
|
hehe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovog velikog je vjetar srušio, grane su se polomile i naravno, završio je pod nož a sav višak u reznice. Bilo je to prije tri tjedna, a on je samo nastavio gdje je stao i izbacio brdo novih grančica.
Po cijele je dane na full suncu, čak mu godi metalna podloga (poklopac šahta za vodu) na kojoj se prži, ali vodu treba dva puta na dan...pijandura...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
A bas sam te htjela pitati kako napreduju tvoji prvi sijanci...citas mi misli...
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....bromelija...
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
bromelija,koliko ti je star sijanac koji je krenio sa cvjetanjem
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Baš je predivan ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Pozdrav @Andini
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Aj slikni, ali ovaj put za ozbač
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Meni iskreno arabicum puno bolje izgleda nego obesum (govorim o samoj biljci ne cvijetu), možda nabavim koju sjemenku - ako tko ima što viška drqge volje ću otkupiti. Mojih pet obesuma napreduje, jedan dan kad stignem poslikam.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
krenuo i moj sijanac sa cvijetanjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ah..kad će moji biti ovoliki
sretna sam zbog vas,ali i malo nestrpljiva
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bebolina, slatke su ti ove debeljuce.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Znala sam da imaš još nešto u rukavu!
![]() Samo, meni je ipak najljepši Obesum zbog karakteristično zaobljenog oblika kaudeksa. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
ma daj, bebolina, sve mi "sline cure"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242243244245246 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |