Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 94> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepog cvijeća kod tebe ! Oskoruša je baš zgodno drvce, ali da, zaboravljena voćka. Primjećujem dosta sukulenata, kod mene si komentirala kaktuse, dakle na proljeće počinješ i njih skupljati
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma baš je sve lijepo uspjelo dočekati tvoj povratak, draga Gute Fee..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Glikica , to je vec sigurno da cu se posvetiti i nekim vrstama kaktusa. Anthea , veseli me da si mi dosla u posjetu ! Anaida draga, ja ti jos uvijek spasavam ono kaj se da ! Na zalost mi je i puno toga propalo a nesto je jednostavno nestalo ! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja prvi put vidim stabalce oskoruše, a plod nisam vidjela još od djetinjstva! Polako izumire kod nas jer ju je vrlo teško razmnožavati. Morat ćeš je posebno zaštiti zimi dok je još mlada. Toplo se nadam da ćeš je uspjeti sačuvati!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kad oskoruša naraste dođem u berbu. Valjda bum se još mogla penjati
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Misty i ja se nadam da cemo ju uspjeti sacuvati ! I za nas obadvoje je to sjecanje na djetinjstvo !
Draga Moon , vjeruj mi , veselim se i onom najmanjem cvijeticu koji se sramezljivo pojavljuje i veli mi : i ja sam tu ! Draga Anabistrica , obzirom na to da smo si blizu ti mozes dolaziti i gledati kako oskorus raste a o berbi ni da ne govorim ! |
|
![]() |
|
A ovo su moje "novosti" :
ovo je u medjuvremenu izraslo i nosi plodove ![]() a ovo iz tih plodova radim : ![]() i ovo sam vec napravila ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak si ti vredna!!! Imaš ti toga za tri zime, ne samo za jednu
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Posijala sam "Stockrosen" (ukrasni sljez) tako da ih na jesen mogu presaditi u zemlju :
![]() Hortenzija nam ove godine ne cvate . Razlog : onaj cuveni mraz koji smo imali na proljece ! ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je M. prosle godine dobil u Licu od Nataly :
![]() a ovo je moja toliko zeljena glicinija koju sam dobila od Anabistrice i Carol : ![]() i naravno tekoma ! Divno napreduje ! ![]() |
|
![]() |
|
Bijeli hibiskus je neumoran :
![]() ![]() plavi hibiskus mi je gingavi , za njega se posebno brinem ! ![]() |
|
![]() |
|
Stara mamina ruza je ponovo procvala :
![]() dok se pink hibiskus svojim cvijetovima razbacuje ..... ![]() ova ruza pokazuje koliko je sve zedno ..... nazalost jos uvijek vlada zabrana zalijevanja .... malo malo pa nas na radio podsjete ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo je poklon mojeg unuka za moj rodjendan ! Moje vlastito cvijece mu je "stajalo model"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bijela dahlia se razcvjetala :
![]() Sunce je toliko jako da sam ovo morala malo poskloniti : ![]() I ako sam u jutro zalijala vidi se kako je sunce jako : ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Ovo sam ja dobila od Nataly u Licu : ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |